SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 imagini uimitoare, surprinse la momentul potrivit, pe care nu trebuie să le ratezi
Am văzut aici ce înseamnă să ai noroc să realizezi o fotografie incredibilă, chiar fără să fii un fotograf profesionist.Dar poţi să fii cel mai bun fotograf din lume, uneori, pentru a realiza o fotografie care să fure toate privirile, ai nevoie de noroc. Trebuie să apeşi declanşatorul la momentul potrivit, cu obiectivul îndreptat din unghiul potrivit.

Nu degeaba cei mai buni dintre fotografii profesionişti fac mii, poate chiar zeci de mii de poze până ajung să fie mulţumiţi de rezultatul muncii lor. Din exterior nu pare dificil să faci o fotografie reuşită, dar un ochi format poate distinge o fotografie de excepţie de o poză obosită.

Iată AICI câteva sfaturi pentru a face fotografii de excepţie.

Revenind la aceste fotografii făcute la momentul potrivit despre care pomeneam anterior, hai să vedem câteva imagini uimitoare, despre care vei crede cu greu că nu au fost editate în Photoshop. Să începem cu acest tip din spatele Preşedintelui Obama, al cărui păr a luat-o pe alt…cap.

Citeste continuarea pe: cespun.eu

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Motivul pentru care uşa închisă la cameră îţi poate salva viaţa în caz de incendiu 166Doctorii sunt uimiți: a fiert DOAR 2 INGREDIENTE și a pierdut toată grăsimea în exces din corp! 614

Calvarul celor internați la Suceava. Infectați și neinfectați ținuți laolaltă, fără apă și mâncare. Pacientă: Nu ieși viu de aici! 267 lucruri pe care mamele și tatii noștri ne-au invatat si le-am putea folosi astăzi ca lecții de viata 159Cel mai tare şef şi-a dus toţi angajaţii într-o vacanţă în Maldive doar ca să le mulţumească pentru munca depusă anul acesta. 2203Un studiu a descoperit că persoanele cu tatuaje au o șansă mai bună de a obține un loc de muncă 51Nu mai aștepta ca oamenii să te facă fericit, caută fericirea în tine 84LEON DĂNĂILĂ: Cand faci un bine cuiva, nu trebuie sa astepti nimic in schimb 153Siropul de bere te scapă de tuse definitiv și rapid. Cum se prepară? 171120 de fotografii uimitoare din trecut pe care nu le vei uita niciodată 859
SuperClipuri.com 2021