SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 imagini uimitoare, surprinse la momentul potrivit, pe care nu trebuie să le ratezi
Am văzut aici ce înseamnă să ai noroc să realizezi o fotografie incredibilă, chiar fără să fii un fotograf profesionist.Dar poţi să fii cel mai bun fotograf din lume, uneori, pentru a realiza o fotografie care să fure toate privirile, ai nevoie de noroc. Trebuie să apeşi declanşatorul la momentul potrivit, cu obiectivul îndreptat din unghiul potrivit.

Nu degeaba cei mai buni dintre fotografii profesionişti fac mii, poate chiar zeci de mii de poze până ajung să fie mulţumiţi de rezultatul muncii lor. Din exterior nu pare dificil să faci o fotografie reuşită, dar un ochi format poate distinge o fotografie de excepţie de o poză obosită.

Iată AICI câteva sfaturi pentru a face fotografii de excepţie.

Revenind la aceste fotografii făcute la momentul potrivit despre care pomeneam anterior, hai să vedem câteva imagini uimitoare, despre care vei crede cu greu că nu au fost editate în Photoshop. Să începem cu acest tip din spatele Preşedintelui Obama, al cărui păr a luat-o pe alt…cap.

Citeste continuarea pe: cespun.eu

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

„Omul de Fier"!! Construit in urma cu mai bine de 50 de ani atrage turisti din toata lumea!!! 503Nouă asistente dintr-o secție au rămas gravide în același timp. Explicația șefului 1717

Zodii protejate, cu adevărat, de astre, vara aceasta 71317 fotografii „Wow" care ne dovedesc ca nimic nu ne mai poate surprinde 36768 lucruri pe care le fac femeile când nu mai sunt indragostite 63Cu bicicleta tandem pe structura celebrului pod care traversează Dunărea la Cernavodă 155Cum arată Silvia Dumitrescu la aproape 60 de ani. A slăbit 25 de kilograme 45810 fapte inegalabile despre Japonia, văzute prin ochii oamenilor care s-au mutat acolo din vest 23720 de imagini in care absurditatea a depasit cu mult orice limite 1353Wow ! Cea mai talentata piranda din Galati a cantat in fata juratilor. Narcisa are 17 ani, e frumoasa foc si e MARITATA ! - VIDEO 37444
SuperClipuri.com 2022