SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Te iert nu pentru ca meriti, ci pentru ca eu merit pace!
Te iert, dar învăț și o lecție. Nu te voi urî, dar nu mă voi mai apropia prea mult de tine, ca să nu mă mai rănești din nou.

Nu te iert pentru că meriți iertare, ci pentru că merit eu pacea.

Există două tipuri de iertare. Prima este când ierți și dai o a doua șansă. Cealaltă este atunci când ierți, dar alegi să continui fără acea persoană. Ei bine, de data asta întorc spatele durerii … Merg pe drumul… SINELUI meu!

Te iert, dar nu înseamnă că îți accept comportamentul sau mai am încredere în tine. Te-am iertat pentru mine; pentru că îmi vreau viața înapoi; pentru că trebuie să merg mai departe.

Faptul că te-am iertat nu înseamnă că accept ceea ce ai făcut; înseamnă pur și simplu că am făcut pace cu mine. Nu te voi lăsa să mă controlezi pe mine sau viața mea, din nou.

Am ales să rup cătușele care m-au legat. Eu aleg să nu privesc înapoi pentru că nu pot să schimb nimic.

Nu îmi voi mai polua inima cu amărăciune, frică, neîncredere sau furie. Te-am iertat pentru că ura este doar o altă modalitate de a rămâne legată de tine.

Niciodată n-am știut cât de tare sunt, până când nu a trebuit să iert pe cineva căruia nu-i pare rău pentru ceea ce a făcut și să accept scuzele pe care nu le-am primit niciodată.

Uneori nu știi cât de tare ești până când a fi puternic este singura alegere pe care o ai.

La final, vreau să spun că „Îți mulțumesc pentru această experiență”, pentru că, evident, a fost o lecție pe care a trebuit să o învăț; să înțeleg că eu, eu însumi, sunt persoana care ar trebui să fie cea mai importantă pentru mine!

sursa: frumusetesisuflet.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Diferențele dintre suflet, spirit și sinele superior 76Ceapa este un remediu natural pentru multe probleme de sănătate – Iată 12 întrebuinţări mai puţin ştiute 3337

19 fotografii fascinante cu produse sub microscop, nu o sa iti vina sa crezi ce ascund defapt 14724 de oameni care incalcă orice regulă intr-un mod absolut hilar 35717 Animale de companie care se pot face confortabile aproape oriunde 33Un fotomodel din Rusia își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: „Vom petrece trei luni împreună” 5621 de motive pentru care nu ar trebui să aveți încredere în fotografiile perfecte 107310 lecții pe care le înveți într-o viață 284Vă îndoiați de existența lui? 7 semne că îngerul vostru păzitor este undeva pe aproape 36010 femei uimitoare din istoria științei care au schimbat lumea 210
SuperClipuri.com 2021