SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un barbat si-a pus sotia sa aleaga intre el si cainii ei, iar femeia a rămas cu câinii
Pentru Liz Haslam , fericirea este ingrijirea cainilor aflați în nevoie. Ce primește în schimb? O cantitate imensă de iubire și recunoștință din partea acestor pui.

Liz s-a căsătorit cu cineva despre care credea că este dragostea vieții ei.

L-a cunoscut pe Mike când avea 16 ani și s-au îndrăgostit imediat. Deci, când a terminat liceul, s-au căsătorit. După nuntă, s-a mutat din casa părinților ei pentru a-și trai viața cu Mike într-un loc nou. Ei s-au stabilit  într-o casă cu 2 dormitoare, lângă o grădină rurală în Barnham, Suffolk. Au avut un copil numit Ollie si totul parea ca le merge perfect. Cu toate acestea, nici unul dintre elementele din această poveste de dragoste nu a fost suficient pentru ca dragostea lor să reziste, nici să se confrunte cu orice obstacol care a venit în calea lor.

„Ori câinii ori eu.”

Într-o zi, intampinand o situație neobișnuită care depășea limitele răbdării sale, Mike se confrunta cu Liz, fără să ia în considerare consecințele: „Soțul meu a spus: fie câinii, fie eu.” Din acel moment nu l-am mai văzut nici auzit, a declarat ea .

Motivul din spatele tuturor acestor lucruri? Când s-au mutat în casă, Liz și-a dat seama că are suficient spațiu pentru a începe o afacere care să-i umple inima chiar și mai mult decât buzunarele:  o fundație care oferă adăpost câinilor care au nevoie. Cu toate acestea, soțul ei a simțit că relația lor se învârtea în jurul câinilor, care aveau numeroase probleme medicale și de comportament care ii împiedica să fie mutati în case noi.

De când era mica, Liz a simțit o mare dragoste față de câini.

Dragostea pe care Liz a simțit-o și încă o simte față de câini l-a copleșit pe Mike, chiar dacă nu ar fi trebuit.  Mama ei a ridicat West Terrier , iar tatăl ei a infiintat o companie de hrana pentru animale. „Am crezut că, după 25 de ani, ar fi trebuit să știe că renunțarea la câini nu făcea parte din intențiile mele, deloc. Știa din momentul în care ne-am căsătorit cum eram cu adevărat. ”

Obiectivele lor ca si cuplu nu erau aceleasi.

Cu toate acestea, nu ar fi corect să il judecăm pe Mike sau pe orice altă persoană care nu iubește câini la fel de mult ca mulți dintre noi.  Liz știa foarte bine acest lucru, după această premiză, cuplul a luat decizia sănătoasă de a se separa unul de celălalt atunci când prioritățile lor s-au schimbat.

„Ne-am îndepărtat. Era foarte ocupat cu munca, și nu mi-a dat nici o șansă. Nu am vrut să fiu femeia căsătorită cu un muncitor, așa că am gasit un refugiu în cei care mi-au dat dragoste neconditionata: câinii mei „, a explicat Liz .

Liz, un înger pentru câini

Nevoile și cererile câinilor l-au lăsat pe Mike pe locul doi în ceea ce privește prioritățile lui Liz. „Pasiunea mea pentru câini a fost prea mare pentru Mike.” Și pe bună dreptate. Liz petrece în jur de 18 ore pe zi, îngrijindu-și câinii, ieșind la plimbare și cheltuind sute de dolari pe medicamente și tratamente.

Peste 200 de câini 

Cu toate acestea, Beds for Bullies lucrează datorită oamenilor generoși. Este o caritate „care se bazează în cea mai mare parte pe donații” și pe o afacere mică care oferă cazare pentru animale de companie ori de câte ori proprietarii lor merg în vacanță. Liz salveaza, de asemenea, cățelușii care au fost respinsi de alte adăposturi.

Întotdeauna loiala câinilor ei…

Această situație a lăsat familiei o factură veterinară de aproape 4.500 de dolari. De asemenea, a forțat-o pe Liz să trăiască într-un cort o vreme, după ce nu a putut să-și plătească chiria. Cu toate acestea, Liz a reușit să crească și nu a putut fi mai fericită: „Am ales să fac acest lucru și îmi place”, a împărtășit ea .

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de situații nepotrivite pe care nu ați vrea să le intalniti niciodata 1790„Daca oamenii ar sti ce efect tamaduitor are URZICA, n-ar mai cultiva decat urzici!” Maria Treben 3103

Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat! 6076Aceste fotografii din lumea sportului, luate exact la momentul POTRIVIT te vor face sa razi cu lacrimi :)))) Nu rata acest VIDEO 1786Aceste descoperiri arheologice pur accidentale au uimit lumea 489Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului! 108Asemanarile dintre stapani si animalele lor de companie sunt uimitoare si foarte amuzante! 23415 fotografii care arată luptele care se ascund în spatele unei fotografii grozave 8818 Situații neașteptate care va pot distruge vacanța 118Actorul care are o avere de 714 de milioane de dolari, dar trăiește cu 100 de dolari pe lună și este fericit 2500
SuperClipuri.com 2021