SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 Locuri in lume unde este interzis prin lege sa faci poze
Atunci cand mergem in vacante cu totii ne dorim sa ne distram si sa ne intoarcem cu o multime de amintiri. Insa ce ne facem daca in unele locuri este interzis prin lege sa faci poze. Desi pare greu de crezut ca in 2019 mai sunt asemenea locuri ele inca exista iar acele reguli sunt respectate de toata lumea. Desi obisnuim sa facem poze peste tot unde mergem in aceste locuri nimeni nici nu se gandeste sa fotografieze ceva.

In acest articol va prezentam 8 locuri de pe Pamant unde oamenii merg doar sa se distreze, sa viziteze si sa ramana doar cu amintirile de acolo nu si cu cele imortalizate de aparatele de fotografiat.

Districtul Red Light din Amsterdam este renumit pentru bordelurile sale, canalele pitorești și cafenelele. În această parte a orașului, proprietarii localurilor nu accepta ca turistii sa faca poze cu ce se intampla pe acele strazi. Dacă vă aventurați la acest loc cu un aparat de fotografiat, în cel mai bun caz, cineva ar putea să-l înlăture. În cel mai rău caz, riscați să fiți luat pe sus de catre oamenii de acolo.

În această țară, este  interzisă fotografierea femeilor fără consimțământul lor – chiar și în locurile publice. Neglijarea respectării acestei reguli este considerată un act de agresiune sexuală și se pedepsește cu amendă de 8.800 dolari și până la 5 ani de închisoare.

În Statele Unite, legile legate de acest lucru sunt mult mai relaxate decât în ​​Coreea de Sud. Cu toate acestea, ați putea avea probleme în unele cazuri, cel mai probabil cel care ar face fotografii cu  o proprietatea privată .

În Emiratele Arabe Unite, fotografierea în locuri interzise poate avea ca rezultat închisoare de la 1 la 3 luni și amendă de 1.361 dolari. În multe locații, este interzisă utilizarea camerelor video din cauza superstițiilor locale. De asemenea, nu puteți fotografia clădiri guvernamentale, anumite poduri și palate ale șeicilor. Interdicția legată de palat este de fapt scrisă în legislația țării.

Dacă doriți să vizitați această țară, fiți pregătiți pentru restricții severe asupra mișcărilor și comportamentului dumneavoastră. În Coreea de Nord nu vi se permite să părăsiți hotelul fără un ghid și nici să faceți fotografii fără permisiunea ghidului. Dacă nu reușiți să vă conformați, veți avea parte de o amendă sau ceva mai rău.

Britanicii au tendința de a trata cu înțelegere turiștii nebuni. Puteți face poze aproape oriunde în țară, dar fotografia comercială necesită o autorizație specială. Deexemplu, filmarea comercială în Piața Trafalgar și în Piața Parlamentului poate fi efectuată numai cu permisiunea primarului din Londra.

În Japonia, este interzisă fotografierea  unor temple și statui. Aparent, daca faci unele poze poti deranja spiritele.

Algeria este destul de conservatoare, mai ales partea de sud a țării. Poți să faci poze  bărbaților numai după obținerea consimțământului lor. Femeile pot fi fotografiate numai cu consimțământul soților sau părinților , deoarece sunt considerate proprietatea lor . Este strict interzisă fotografierea podurilor, barajelor și obiectelor militare.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Sezonul Gemenilor a început, iată modul în care îți afectează semnul zodiacal 357Bulgaria: Slujba de Paști se va ține în aer liber. Premierul Borisov: Nu pot să închid bisericile 275

Romania a castigat aurul la olimpiada mondiala de robotica!!! Robotul lor a fost construit in doar 3 luni!! 6519 tatuaje 3D foarte realiste pe care doar cei mai curajoși oameni ar îndrăzni sa si le faca 6916 fotografii care par a fi obișnuite, dar nu sunt 3615 soldați de gen feminin, care se strecoară atât în ​​interiorul cât și în afara uniformelor 90715 trucuri folosite de agenții de publicitate pentru a face alimentele să arate delicios 17519 fotografii care ne arata cat de mult s-a schimba generatia emo din anii 2000 - DeVizitat.org 4015 imagini cu mame blănoase ale căror pui topesc orice inimă 25611 lucruri obișnuite care costă o AVERE 872
SuperClipuri.com 2022