SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Printesa Diana il invata ce este respectul acum 25 de ani, azi Prinţul William serveşte mâncare oamenilor fara adapost
Putem spune ca respectul si buna crestere pot fi invatate de orice om, indiferent din ce familie face parte. Chiar daca esti foarte sarac nu te costa nimic sa fii un om bine crescut iar daca te tragi dintr-o familie bogata trebuie sa stii sa ii respecti si pe cei mai saraci decat tine. Ei bine acest lucru a invatat si Printul William, care desi se trage dintr-o familie regala si nu ar avea nimic de demonstrat nimanui el continua sa fie aproape de popor si de oamenii pe care ii iubeste si carora le arata respect.

Putem vedea cum la mai bine de 20 de ani de la decesul Printesei Diana cea care i-a invatat pe cei doi copii ce inseamna respectul si iubirea celor apropiati, Printul William serveste masa unor oameni fara adapost. Desi vedem in fiecare zi oameni care se cred cei mai importanti cum ii neglijeaza pe cei din jur, ei bine avem ocazia sa vedem ca un print adevarat nu face asa ceva.

William a vizitat The Passage, cel mai mare centru britanic pentru persoane fără adăpost. Ajutat de mai multi oameni care s-au oferit voluntari, Ducele de Cambridge, a tăiat morcovi şi a pregătit paste bolognese. După ce mâncarea a fost gata, Prinţul William le-a servit personal oamenilor străzii farfuriile mancare calde, potrivit publicaţiei britanice Metro.

Prinţul a devenit o figură emblematică pentru „The Passage”, organizaţie aflată sub tutela Casei Regale Britanice, aceasta a ajutat peste 130.000 de oameni fara adapost prin intermediul centrului său caritabil şi serviciilor de cazare.

Speram sa vedem ca tot mai multe personalitati ale lumii mondene de astazi o sa faca astfel de gesturi si restul persoanelor sa le urmeze exemplu pentru a putea ajuta pe cei de langa noi care sunt mai putin norocosi.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cuvinte din limbajul corpului la bebeluși pe care le poți și mai ales pe care trebuie să le înțelegi 251Cum ar arata animalele din filmele animate dacă ar fi oameni 151

10 Povesti de dragoste din viața reală care apar în filme 90110 haine ciudate pe care nu ar trebui sa le iei nici gratis! Cine cumpără așa ceva? 51018 celebrități care au decis sa ne arate cum aratau in copilarie si cat de mult s-au schimbat odata cu trecerea timpului 32815 cele mai nebunești lucruri care s-au întâmplat vreodată în timpul unui zbor 1406Un gorjean atacă în instanță pensiile speciale și salariile demnitarilor. Se strang semnaturi. Tu vrei sa semnezi? 2437016 Imagini cu copiile fidele ale celebrităților . Ce asemanare! 16410 celebrități ale căror părinți au fost și ei renumiți cândva 581Actorul Morgan Freeman şi-a transformat ferma, de 124 de hectare, într-un sanctuar dedicat albinelor 555
SuperClipuri.com 2021