SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Printesa Diana il invata ce este respectul acum 25 de ani, azi Prinţul William serveşte mâncare oamenilor fara adapost
Putem spune ca respectul si buna crestere pot fi invatate de orice om, indiferent din ce familie face parte. Chiar daca esti foarte sarac nu te costa nimic sa fii un om bine crescut iar daca te tragi dintr-o familie bogata trebuie sa stii sa ii respecti si pe cei mai saraci decat tine. Ei bine acest lucru a invatat si Printul William, care desi se trage dintr-o familie regala si nu ar avea nimic de demonstrat nimanui el continua sa fie aproape de popor si de oamenii pe care ii iubeste si carora le arata respect.

Putem vedea cum la mai bine de 20 de ani de la decesul Printesei Diana cea care i-a invatat pe cei doi copii ce inseamna respectul si iubirea celor apropiati, Printul William serveste masa unor oameni fara adapost. Desi vedem in fiecare zi oameni care se cred cei mai importanti cum ii neglijeaza pe cei din jur, ei bine avem ocazia sa vedem ca un print adevarat nu face asa ceva.

William a vizitat The Passage, cel mai mare centru britanic pentru persoane fără adăpost. Ajutat de mai multi oameni care s-au oferit voluntari, Ducele de Cambridge, a tăiat morcovi şi a pregătit paste bolognese. După ce mâncarea a fost gata, Prinţul William le-a servit personal oamenilor străzii farfuriile mancare calde, potrivit publicaţiei britanice Metro.

Prinţul a devenit o figură emblematică pentru „The Passage”, organizaţie aflată sub tutela Casei Regale Britanice, aceasta a ajutat peste 130.000 de oameni fara adapost prin intermediul centrului său caritabil şi serviciilor de cazare.

Speram sa vedem ca tot mai multe personalitati ale lumii mondene de astazi o sa faca astfel de gesturi si restul persoanelor sa le urmeze exemplu pentru a putea ajuta pe cei de langa noi care sunt mai putin norocosi.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 anunțuri extrem de strălucitoare care își lasă concurenții fără nicio șansă 25620 de fotografii care ne arata ca drama este mereu in jurul nostru 427

Tom Hanks, căsătorit timp de 31 de ani, dezvăluie 6 reguli ale unei căsnicii fericite 58326 de oamenii care ar face orice să uite acea zi din viata lor 16958 Lucruri „nevinovate” pe care ar trebui să nu le facem pentru a ne salva planeta 26O facem pentru noi înșine. Psihologii ne explică cum să iertăm și să uităm răul 141Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitati ce afecțiuni pot produce în corpul uman. 3946Buzunarele pline inca din primele luni ale anului. Ce zodii o duc cel mai bine cu banii in 2020 442Primele 4 meserii care vor dispărea în 25 de ani. Oamenii vor avea colegi roboți 2487Toti au crezut ca FEMEIA danseaza fara nici o haina.. Vezi cum se misca SENZUAL si in ce costum e imbracata - VIDEO 34596
SuperClipuri.com 2022