SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iată care este motivul pentru care Regina poartă întotdeauna poseta dupa ea oriunde merge
Marile case regale ale lumii au o multime lucruri stricte ce tin de siguranta si buna dispozitie a familiei regale. Din aceasta cauza sunt o multime de regului extrem de stricte care trebuie respectate si o multime de coduri pe care doar cei din curtea regala le cunosc si stiu cum sa actioneze atunci cand le observa.

Sally Bedell Smith, biograf regal, spune că în geanta ei regina poartă mereu o oglindă, un ruj, un stilou, mai multe brichete și ochelarii de lectură. În zilele de duminică, ea ia și câteva facturi bine pliate pentru donații bisericești.

Cu toate acestea, Maiestatea sa folosește acest accesoriu ca un fel de indicator: cu ajutorul său, îi permite personalului să știe că dorește să părăsească un eveniment social. De exemplu:

Să sperăm că dacă vei avea vreodată noroc ca să vorbești cu Majestatea sa Regală, Regina Angliei, nu vei vedea niciunul din semnalele de mai sus și ea va găsi compania ta plăcută.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mihaela Bilic: Nu există aliment mai bine echilibrat… Când am ciorbă mănânc doar ciorbă! 761Fotografii amuzante, surprinse din greşeală, care îţi fac CREIERUL să se BLOCHEZE 1820

Cum s-au schimbat costumele de baie de-a lungul istoriei (este minunat că 2010 este în trecut) 898O Pitipoanca din Romania a vrut sa isi faca o POZA dar din pacate a apasat pe VIDEO... Vezi ce a iesit pana la urma - VIDEO 6365126 de oameni care au modul lor unic de a intelege moda 5059Premierul a făcut anunțul. Când se vor întoarce elevii la școală? 30Vesna Vulovic, femeia care a căzut de la 10.000 de metri înălţime fără paraşută şi a supravieţuit 2908Cel mai mare expert în aur din Europa: „România e singura țară care isi are scrisa istoria in propriul ei aur”. 708Fără chirurgie estetică: Cum arată vedetele, care au decis să nu lupte cu bătrânețea! 2362Cercetătorii au descoperit că oamenii conduc lumea spre pieire, mai repede ca niciodată 351
SuperClipuri.com 2021