SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!"
Un american s-a mutat în România și este îndrăgostit de țara noastră. Daca visul multor români este să traiasca în Statele Unite, există si americani care au lasat in urma America pentru… Romania.

Pe unul dintre ei l-am gasit la Cluj-Napoca. Trevor Lothrop trăieşte de patru ani în ţara noastră şi se declară îndrăgostit de Transilvania. În plus, fotbalul american jucat alături de echipa Cluj Crusaders îl face să se simta aproape de tara natala.

Americanul locuiește la Cluj-Napoca împreună cu câinele său, Fonzie si conduce una dintre cele mai de succes publicații de reportaje din România. Îi place să alerge în jurul orașului, desi il cam incurca masinile parcate pe trotuare si iubeste mancarea romaneasca, in special micii, carora nu le poate rezista. In schimb, nu se poate obisnui deloc cu tuica.

„Mâncarea este uimitoare. Aceasta este una dintre marile diferențe între America și România. Aici ai mâncare naturală. Legumele au gust de legume!!”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Putine lume are curaj sa meargă pe ele! Acestea sunt cu siguranța cele mai înfricoșătoare cai ferate din lume ! 1579 ilustratii care ne arata cat de mult se schimba viata de cuplu imediat dupa casatorie 68

Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru soția sa 82120 fotografii minunate cu animale care ne-au amuzat teribil 74710 citate hilare care dovedesc ca familia regală are un mare simț al umorului 100Avem mai mulți generali în timp de pace decât Hitler și Stalin în timpul războiului! 1234515 tatuaje care transformă cicatrici pe care oamenii nu vor să le ascundă în artă 435Mori de RAS ! Moldovenii se distreaza la NUNTA asta care si cum POATE - VIDEO 118619Vezi top 10 fotografii amuzante, surprinse la momentul potrivit 8136 reguli de bază privind eticheta pe care cei mai mulți dintre noi continuăm să le încălcăm 126
SuperClipuri.com 2022