SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 moduri simple prin care putem diferentia un parfum autentic de unul fals
In ziua de azi ne lovim tot mai des de o multime de lucruri care ne sunt prezentate ca originale insa in realiatate ele sunt niste facaturi menite sa ne ia ochii si care nu au nici o valoare. Este foarte greu sa diferentiem aceste produse de cele originale, dar est posibil daca suntem atenti la unele mici detalii si stim ce sa cautam. In acest articol va prezentam 9 lucruri la care trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti sa cumparati un parfum de la cineva pe care nu il cunoasteti.

Este tot mai greu sa ne dam seama cand cineva incearca sa ne vanda un lucru contrafacut insa daca suntem putin atenti la micile detalii putem evita sa fim pacaliti. Mai bine sa fim atenti decat sa dam banii pe lucruri care nu au nici o valoare.

Parfumurile autentice au în mod obișnuit celofan, care este destul de gros și este pliat fără cusur, astfel încât să poată adera strâns la cutie. Celofanul învelit în mod necorespunzător, pe de altă parte, este un semn  al parfumurilor contrafăcute.

Dacă ambalajul din plastic al cutiei de parfum este sigilat într-un mod neatractiv (cusătura are o lățime mai mare de 5 mm, este neuniformă sau are adeziv în exces), parfumul nu este autentic. Împachetarea parfumului original are întotdeauna cusături delicate.

Ambalarea reală este realizată din carton de înaltă calitate și este concepută pentru a proteja flaconul de deteriorări. De aceea, în interiorul cutiei există o construcție specială care menține sticla de parfum în poziție.

Cartonul ar trebui să fie alb, nu cenușiu.

Privind prin rafturile magazinelor de parfumuri, putem vedea parfumuri care par uimitor de asemănătoare cu cele originale  aratanad aproape identic și mirosul fiind al unor parfumuri de designer de înaltă calitate. Acest truc simplu permite producătorilor de fake-uri să se protejeze de litigii. Deci, nu uitați să examinați cu atenție sticla de parfum înainte de a o achiziționa.

Brandurile celebre nu folosesc o mulțime de coloranți în produsele lor, de aceea culoarea parfumului autentic este de obicei palidă. Culoarea „chimică” izbitoare a unui lichid este semnul unui parfum fals.

Capacul unui parfum originar ar trebui să fie perfect simetric (cu excepția cazului în care se prevede altfel în creația originală, desigur).

Un parfum autentic va avea o sticlă de înaltă calitate, cu o suprafață netedă și fină. Sticla de parfum fals este un pic cam aspră și conturată.

De la ambalare la capacul flaconului, fiecare detaliu al unui parfum original este gândit. Totuși, dacă inspectați temeinic un parfum fals, veți găsi o mulțime de imperfecțiuni.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 citate hilare care dovedesc ca familia regală are un mare simț al umorului 849 Secrete ale aeroporturilor pe care orice călător trebuie să le știe 3198

12 fotografii care arată de ce nu ar trebui să crezi niciodată stereotipurile 31224 de câini care au fost prinși în momentul cel mai neașteptat 38420 de situații capabile să demonstreze că lumea noastră nu a fost făcută pentru oamenii înalți 774Cum să-ți întâmpini bărbatul venind de la muncă, pentru o căsnicie fericită, sfaturi din 1960 114418 persoane care și-au inventat propriile stiluri de cumpărături 9220 de Fotografii care ne dovedesc ca natura este plina de mistere 56315 fotografii ciudate care ne-au făcut să credem că există călătorii în timp 891Acesti turisti s-au cazat la hotel, insa nu stiau ca pot lua micul dejun alaturi de girafe 58
SuperClipuri.com 2022