SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 Utilizări surprinzătoare ale balsamului de buze despre care nu stiai
Strugurelul este un produs cosmetic care nu lipseste din geanta unei femei si este folosit tot mai des. Unul din scopurile sale principale este de a ne proteja buzele de mai mulți factori externi, cum ar fi vremea rece sau vatul. Cu toate acestea, se pare că există și alte utilizări unice pentru balsamurile pentru buze. Desi nu am crede ca acesta mai poate sa fie folosit si pentru alte lururi ei bine daca avem putina imaginatie si stim cum sa il folosim o sa vedem ca acesta are o multime de utilizari unele dintre ele find extrem de interesante si utile. Spre exemplu acesta poate sa fie utilizat atunci cand un inel ne ramane blocat pe deget.

O nouă pereche de pantofi este întotdeauna grozavă, dar uneori purtarea de încălțăminte nouă poate provoca bataturi la picioare. Dacă vi se întâmplă, puteți aplica un balsam de buze la fața locului care vă irită și continuați să mergeți fără să vă simțiți incomod.

Uneori scoaterea unui inel nu este la fel de ușoară ca și punerea lui. Primul lucru la care ne gândim este să folosim săpun. Dar dacă nu ți se întâmplă acest lucru, nu te duci imediat la baie, pentru că poți să-ți folosești strugurelul. Îmbrăcați întregul inel cu balsamul și va fi mult mai ușor să îl scoateti.

Dacă pe pantofii din piele există mici zgârieturi, trebuie doar să folosiți strugurelul pentru a le repara. Puteți utiliza, de asemenea, acest truc cu pungi, curele, mobilier și orice alt lucru care a devenit plictisitor și vechi datorită zgârieturilor.

Datorită proprietăților sale hidratante și calmante, poate ușura ușor mâncărimea și accelerează vindecarea . Reduce de asemenea roșeața pielii și ușurează tăieturile mici.

Balsam de buze va ajuta părul să rămână drept și neted pentru mult mai mult timp. Trebuie doar să aplicați un pic pe peria de păr și să vă periați părul evitând rădăcinile.

Ștergerea repetată a nasului din cauza unei răceli cauzează iritații ale pielii în jurul sau în interiorul nasului. Strugulelul va hidrateaza pielea si va ajuta la vindecare. Dar nu folosiți mentol  deoarece poate provoca mâncărime.

Dacă introduceți unun chibreit in el veți obține o lumânare bună pentru o situație de urgență.

Aplicați puțin din balsam pe o minge de bumbac și lăsați-l pe foc. Bumbacul va izbucni imediat în flacără, iar uleiul din balsam de buze va face flacăra mai intensă .

Balsamurile pentru buze conțin ulei, și de aceea sunt excelente pentru fixarea fermoarelor care se blochează.

 Daca ați aplicat parfum, acest lucru va face parfumul dvs. mai puternic și vă va permite să vă bucurați de miros mai mult timp.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mituri despre Karmă 6921 de momente unice pe care doar iarna avem ocazia sa le vedem 43

18 persoane care ne arata cat de mult te poate schimba un an daca ai vointa 386Există diferite tipuri de stres, iar unele dintre ele sunt bune pentru tine 9Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi - 138Cercetătorii sunt de părere că uneori, câinii ne înțeleg mai bine decât oamenii 8220 de oameni ale caror coafuri ar trebui interzise prin lege 76Nu ești proastă, pentru că te-ai îndrăgostit de el 20113 cupluri care se ocupă de problemele familiei mai bine decât orice psiholog 17210 celebrități ale căror imperfecțiuni sunt greu de observat 66
SuperClipuri.com 2022