SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Maria Craciun, micuta romanca reuseste sa impresioneze juriul italian. Respect!
Muzica este arta combinării notelor în succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmică a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă.

Operă (in italiană opera in musica, „lucrare muzicală“) este un termen desemnând din anul 1639 un gen muzical ca o formă de teatru, fiind deseori denumită teatru liric, în care întreaga acțiune se desfășoară total sau predominant utilizând muzică și cântat. Mai târziu va fi denumită la fel de asemenea și clădirea operei (locul unde se interpretează sau Instituția producătoare) cât și ansamblul teatreal care o interpretează. Opera utilizează multe din elementele teatrului vorbit sau dramatic, precum ar fi scenariul, costumele, decorurile, mișcarea scenică și interpretarea. În ciuda acestor asemănări, interpreții operei trebuie să posede în primul rând calități vocale deosebite, care conferă genului muzical identitatea sa definitorie.

Aceasta fetita talentata este Maria Craciun, adorabila fetita romanca in varsta de 11 ani care a inceput sa cante cand avea doar 6 ani. Aceasta are doar 5 ani experienta in arta muzicii, insa are  o voce si un talent extraordinar . Aceasta este unul dintre cele mai exigente cântece ale vremii noastre. Cantecul Mariei va provoaca frisoane pe coloana vertebrala. Pur și simplu este uimitor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de fotografii pe care trebuie sa le priviti de doua ori pentru a intelege ce se intampla exact acolo 5450Dacă observați aceste 8 semne în relația dvs. aveți o încredere solidă in partenerul dumneavoastra 81

10 Povesti de dragoste din viața reală care apar în filme 901„Dă cu mai mult săpun, nu cu parfum!" Odinioară un lux, azi o necesitate – Istoria săpunului 4320 de fotografii adorabile care ne dovedesc că copiii pot trăi cu animale de companie 896Legea amânării plății facturilor a trecut de Parlament: facturile la apă, energie, gaze se suspendă 3 luni 245425 de fotografii care arată ce este ascuns în spatele lucrurilor obișnuite 256912 imagini care dovedesc că celebritățile sunt oameni obisnuiti, la fel ca noi 17212 ţinute de tot râsul: Cum să porţi aşa ceva? 6049Cimbrul – planta care face minuni în reumatism, înlăturând durerea și amorțeala 828
SuperClipuri.com 2021