SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 Exerciții zilnice pentru femei după 40 de ani
Începutul vârstei medii este un  punct critic al vieții. Potrivit lui Ken Fox, profesor de exercitii fizice si stiinta sanatatii la Universitatea Bristol, se afla la jumatatea anilor ’40 cand masa musculara incepe sa scada, iar depozitele de grasimi incep sa creasca. Acest lucru poate duce la obezitate, diabet, hipertensiune arterială, probleme cardiace, accident vascular cerebral și unele forme de cancer. De aceea trebuie urmat un program zilnic de exercitii fizice care sa ne mentina in forma si care sa ne tina departe de toate aceste probleme.

In acest articol noi va prezentam 9 exercitii pe care trebuie sa le urmati pentru a avea o viata cat mai sanatoasa si ferita de astfel de probleme de sanatate.

Cardio intensiv stimulează metabolismul , care este mai mult decât necesar pentru a motiva după o anumită vârstă. De aceea, pentru a preveni decelerarea metabolismului, trebuie să facem acest exercițiu o dată sau de două ori pe săptămână. Începeți cu un set de 3 repetări și adăugați o altă repetare de fiecare dată. Nu vă stresați prea mult.

Fiecare femeie isi dorește să aibă un backside rotund, dar chiar și cei mai norocoși care au avut-o în mod natural fără nici o pregătire vor începe să-l piardă după vârsta de 40 de ani, datorită scăderii masei musculare. Scuf-uirile bine executate (cu spatele dreapt și genunchi chiar deasupra picioarelor) vă pot tonifia întregul corp și pot preveni vătămarea prin îmbunătățirea flexibilității.

Efectuarea acestui exercițiu timp de 90 de secunde de 3 ori pe săptămână reprezintă o modalitate excelentă de a tonifia toți mușchii de bază ai organismului nostru. De a intari abdomenul, muschii din piept, și cele care înconjoară coloanei vertebrale. Întreaga noastră mijlocie strânge și sprijină spatele nostru inferior .

Durerea articulară cronică poate ataca adulții de toate vârstele, deci nu este niciodată prea devreme să începeți să o preveniți și una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este formarea de forță. Nu trebuie să petreci ore să ridice greutăți mari. Făcând sport si ridicad greutati cuprinse intre 1-3 kg în fiecare mână de 2-3 ori pe săptămână pot face minuni pentru corpul tau.

Ședința toată ziua într-un birou ne poate dezactiva glutele care încetinește ritmul în care organismul nostru arde calorii – metabolismul. Extensia șoldului în exercițiul podului glute face lucrul la cap și poate, de asemenea, să deschidă orice etanșeitate din zilele lungi de ședere. Lăsați-vă brațele de-a lungul părților laterale, strângeți mușchii cap la cap pentru a vă ridica șoldurile în sus și stoarceți-i încă o dată în partea de sus, apoi încet coborâți șoldurile înapoi

Sarcopenia este o pierdere degenerativă a mușchilor scheletici asociată cu îmbătrânirea. Deci, dacă doriți să împiedicați posturarea rea ​​și durerile de spate și umăr, este foarte important să întăriți mușchii spatelui și a umerilor.

Cardio cu impact redus este o modalitate foarte bună pentru femeile peste 40 de ani de a menține o inimă sănătoasă . Dar dacă vreți cu adevărat sănătatea inimii să beneficiați, trebuie să vă exercitați la 80% din ritmul cardiac maxim timp de cel puțin 30 de minute, de 3 până la 4 ori pe săptămână. Dacă 10 este la fel de greu pe cât se poate face pe o scară de la 1 la 10, atunci ar trebui să lucrați la nivelul de 8.

Plimbarea este cel mai simplu și cel mai bun exercițiu pe care oricine îl poate face. În timp ce arde calorii, tonifiaza corpul  și îmbunătățește starea noastră de spirit.

Femeile de vârstă mijlocie sunt mai predispuse la depresie, potrivit lui John Hopkins Medicine, unul dintre cele mai importante sisteme de sănătate din Statele Unite. Yoga crește un neurotransmițător de reglare a dispoziției, care este necesar pentru a lupta împotriva depresiei. De asemenea, scade nivelul de stres și de anxietate.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 semne că o persoană este ignorantă, deși încearcă să pară inteligentă 345A uitat ca sta la un pupitru transparent si a aratat ce ascunde intre picioare.. Vezi VIDEO 30221

15 fotografii interesante care nu încetează să ne uimească 112924 de lucrări ale unui artist sârb care ne arată cât de mult poate schimba machiajul de nunta o mireasa 457Femeia in albastru e data in calduri.. Vezi cum danseaza cu vecinii ei DANSUL PINGUINULUI - VIDEO 125303Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru soția sa 8219 sculpturi vechi care au devenit celebre datorită acestor taine ce se ascundeau în spatele lor. 592Crezi ca esti batran la 50 de ani? Viata incepe abia la 50 de ani 1171Lucruri interesante pe care nu le știai despre creierul tău 508Medic: Doctorii să nu mai prescrie chimioterapie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale. Citostaticele sunt medicamente din care se câștigă „foarte mult” 4151
SuperClipuri.com 2022