SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Alex Conu a uimit o lumea intreaga cu fotografia care i-a adus un premiu la unul dintre cele mai importante concursuri!!
Alex Conu este un fotograf roman care a reusit de-a lungul timpului sa uimeasca intreaga lume cu fotografiile sale si astfel chiar sa castige si unele premii la nivel international. Fotografiile facute de acesta sunt superbe si ilustreaza unele dintre cele mai frumoase peisaje sau momente surprinse in natura. Modul in care tanarul reuseste sa surprinda aceste momente este de-a dreptul superb. Acesta a reusit prin votul publicului sa castige Image of the Year”, concurs organizat de Photographing Space.

Ftografia câștigătoare surprinde Aurora Boreală deasupra muntelui Reinebringen, din arhipelagul Lofoten, Norvegia. În vârful muntelui e Anca Tînc, soția lui Alex. Cei doi locuiesc în Lofoten de aproape doi ani de zile. Au descoperit locul după ce au ajuns acolo în anul 2013, într-o vacanță. Am vorbit cu Alex despre Aurora Boreală și de ce e, în continuare, captivat de ea. În cuvintele lui, Alex ne spune povestea câtorva fotografii care te fac să visezi cu ochii deschiși și, evident, a celei care-a fost desemnată imaginea anului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de situatii hilare in care oamenii au avut un singur lucru de facut insa au dat gres 87Dacă mă iubești, fă-mă să râd. Te voi iubi și mai mult. Pentru că eu așa funcționez, cu fericire. Așa mă vindec. Așa mă încarc cu energie. Fă-mă să râd. 148

Horoscopul, pentru toate zodiile, până vineri 17 mai 773Sufletele pereche pe termen scurt. De ce apar in viata noastra 148915 Copii reale ale caracterelor din desenele animate celebre care au făcut lumea întreagă sa strige : "Wow"! 27814 cele mai controversate lucruri găsite vreodată pe Google Maps 70810 temeri secrete despre care bărbații nu vorbesc niciodată 3905 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 226820 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 248Gimnastica în stilul lui MICHAEL JACKSON! Un exercitiu de nota 10! Trebuie sa vedeti minutul 1:10 79
SuperClipuri.com 2020