SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Alex Conu a uimit o lumea intreaga cu fotografia care i-a adus un premiu la unul dintre cele mai importante concursuri!!
Alex Conu este un fotograf roman care a reusit de-a lungul timpului sa uimeasca intreaga lume cu fotografiile sale si astfel chiar sa castige si unele premii la nivel international. Fotografiile facute de acesta sunt superbe si ilustreaza unele dintre cele mai frumoase peisaje sau momente surprinse in natura. Modul in care tanarul reuseste sa surprinda aceste momente este de-a dreptul superb. Acesta a reusit prin votul publicului sa castige Image of the Year”, concurs organizat de Photographing Space.

Ftografia câștigătoare surprinde Aurora Boreală deasupra muntelui Reinebringen, din arhipelagul Lofoten, Norvegia. În vârful muntelui e Anca Tînc, soția lui Alex. Cei doi locuiesc în Lofoten de aproape doi ani de zile. Au descoperit locul după ce au ajuns acolo în anul 2013, într-o vacanță. Am vorbit cu Alex despre Aurora Boreală și de ce e, în continuare, captivat de ea. În cuvintele lui, Alex ne spune povestea câtorva fotografii care te fac să visezi cu ochii deschiși și, evident, a celei care-a fost desemnată imaginea anului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Dragoș Crișan, geniul matematicii din Cluj, medaliat cu argint la Olimpiada Balcanică 8526 de fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 6024

15 Persoane care pot transforma orice fotografie într-o capodoperă cu doar o singură poveste 825PSD propune micșorarea puterii Guvernului în timpul stării de urgență. PNL și USR acuză PSD de încălcarea Constituției 14200 de fermieri au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii, pentru ca un tânăr să poată răscumpăra ferma familiei sale 1739(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită 2020 de fotografii despre situații pe care nu le-am putea explica chiar dacă am vrea 4447O batrana intr-o gara ! Aceasta FATA impreuna cu Bunelul ei face Furori pe Internet cu acest Cantec frumos - VIDEO 170878Localitatea cu cei mai puturosi oameni din Romania. Prefera sa moara de foame pentru ca munca-i grea si cere timp 12374Acesti CAI au scapat total de sub control si au pus viata stapanilor in pericol! Imaginile vorbesc de la sine... 34249
SuperClipuri.com 2022