SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bărbații cu burtă sunt cei mai buni la pat! Iată de ce!
Femeile ar trebui să nu mai alerge după bărbații musculoși, cu abdomen plat, potrivit unui studiu recent în care se arată că bărbații cu burtă sunt cei mai buni buni amanți.

Cercetătorii de la Universitatea Erciyes, din Kayseri au ajuns la concluzia că bărbații supraponderali rezistă mai mult timp la pat decât cei supli.

La studiu au luat parte 200 de bărbați, dintre care 100 solicitaseră ajutor specializat din cauza întâmpinării unor probleme în viața sexuală.

Rezultatele cercetării arată că bărbații cu burtă rezistă în pat, în medie, cu 7,3 minute mai mult decât cei care nu sunt supraponderali.

De asemenea, cercetătorii subliniază că bărbații supli sunt mai predispuși la ejaculare precoce.

Explicația științifică este aceea că grăsimea de pe burta bărbaților este gazda unui hormon numit estradiol, hormon care prelungește perioada până la atingerea orgasmului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Opreşte îmbătrânirea în 20 de zile urmand aceste reguli! 2167Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi jumatate . Decizia este definitivă ! 266

VIDEO. Nu ai să crezi ce BENEFICII au CITRICELE pentru SĂNĂTATE 10420 de imagini in care absurditatea a depasit cu mult orice limite 1337Maria Craciun, micuta romanca reuseste sa impresioneze juriul italian. Respect! 214Priviți ce lucruri ingrozitoare se petrec în industria cărnii.. Au filmat în SECRET pentru a arăta publicului realitatea 2238Confesiunile unei femei de 53 de ani: ”Eu nu trăiesc pentru a căra saci cu gunoi! Punct!” 295520 de persoane care au dorit să facă o fotografie obișnuită, dar au primit o capodoperă 124SOCANT ! Clanurile tiganesti se lupta ca in vestul salbatic cu pistoale, sabii si topoare, in centrul comunei Bascov, langa Pitesti.. Vezi VIDEO 139626 de fotografii impresionante care va vor pune serios pe ganduri 2510
SuperClipuri.com 2020