SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum ar arăta 14 filme iconice cu distribuția originală
Producția de film este o afacere complicată, în care planurile pot fi distruse în doar cateva clipe. Astăzi suntem obișnuiți să-l vedem pe Johnny Depp ca fiind căpitanul Jack Sparrow și cu greu ne-am putea imagina ca Hugh Jackman putea sa joace acest rol. Cu toate acestea, el a fost prima alegere a scenaristului pentru Pirates of the Caribbean . Noi am încercat să ne imaginăm cum ar arăta filmele noastre favorite dacă personajul principal ar fi înfățișat de un alt actor sau actriță. Hai să aruncăm o privire.

Emma Watson ca Cenusareasa

Emma Watson a avut destule personaje remarcabile în cariera sa. Nu știam că Cenușăreasa ar fi putut face parte din portofoliul ei, alături de Belle de la Frumuoasa și Bestia și Hermione Granger de la Harry Potter . Deși în cele din urmă Lily James a obtinut rolul, Watson a fost printre principalii candidați, dar a renunțat la locul de muncă pentru că Cenușăreasa „ nu a rezonat cu ea ” suficient.

Anne Hathaway ca Alice în Țara Minunilor

Deși Anne Hathaway a jucat, de fapt, în regina albă , Alice în Țara Minunilor , de Tim Burton, nu a fost partea pe care a revendicat-o inițial. Annei i s-a oferit șansa de a o interpreta pe Alice însăși, dar ea a refuzat, spunând că a avut suficient de mult timp pentru a înfățișa prințese bine-vizionate (referindu-se la celebrul ei personaj Mia din The Princess Diaries ).

Leonardo DiCaprio ca Max de la Hocus Pocus

În anii 90, DiCaprio tocmai își începea cariera. Rolul lui Max în fantezia Disney Hocus Pocus ar fi putut să devină marea sa lovitură, dar a preferat să meargă pentru drama adaptată What’s Eating Gilbert Grape, în ciuda recompensei financiare mult mai mari pe care i-a oferit-o Disney.

Se pare că a fost alegerea corectă, pentru că acea parte i-a adus prima sa nominalizare la Oscar. Lucrurile nu au mers atât de bine pentru Omri Katz, care l-a înfățișat pe Max până la urmă: și-a încheiat cariera de actorie în 2002

Hugh Jackman în calitate de căpitan Jack Sparrow

Scriitorul scenariului original, Stuart Beattie, a mărturisit că a creat personajul căpitanului Sparrow cu Hugh Jackman în minte (de unde și JACK-ul din căpitanul Jack Sparrow). Cu toate acestea, în 2003, starul X-Men nu era suficient de celebru pentru rol, așa că echipajul Disney a optat pentru Depp. Alegerea s-a dovedit a fi de succes: datorită lui Johnny Depp, un film care trebuia să fie doar un singur film, a devenit franciză.

Ian McKellen în calitate de profesor Dumbledore

Ian McKellen a fost abordat pentru rolul profesorului Dumbledore după ce Richard Harris, care a reprezentat inițial directorul lui Hogwarts în primele 2 filme ale francizei Harry Potter ,acesta a decedat în 2002.

John Travolta ca Forrest Gump

Rolul care l-a făcut pe Tom Hanks să fie o vedetă majoră a fost inițial oferit lui John Travolta, care se afla la apogeul popularității sale de atunci. Travolta a refuzat insa. Destul de remarcabil, după acest film, cariera lui Travolta a început să scadă, în timp ce Hanks a primit cel de-al doilea Oscar ca cel mai bun actor pentru această interpretare

Matt Damon ca Avatar

Într-un interviu recent, Matt Damon și-a surprins fanii cu o dezvăluire șocantă: James Cameron, creatorul Avatarului , și-a dorit ca acesta să joace în blockbusterul său science fiction. Nu numai că regizorul i-a oferit rolul, a propus, de asemenea, 10% din profiturile filmului, care, potrivit box office-ului , ar estima acum să ajungă la 280 de milioane de dolari.

În cele din urmă, pe atunci necunoscutul Sam Worthington a deținut rolul, iar singurul regret al lui Damon este că a ratat ocazia de a lucra cu James Cameron.

Dana Delaney în rolul lui Carrie Bradshaw

În zilele noastre este greu de imaginat pe altcineva, decât pe Sarah Jessica Parker ca Carrie Bradshaw, dar la momentul lansării proiectului, Dana Delany era considerată perfecta pentru acest rol.. Actrița a refuzat însă rolul.

Jack Nicholson ca Michael Corleone

Jack Nicholson a înfățișat o mulțime de personaje remarcabile în viața sa, și Michael Corleone ar fi putut fi unul dintre ei. Dar nu a rezultat din cauza superstițiilor actorului. După cum a dezvăluit mulți ani mai târziu, el a refuzat rolul, deoarece atunci credea că personajele anumitor naționalități ar trebui să fie interpretate doar de actori ai acestei naționalități. Este bine pentru Nicholson că opiniile sale s-au schimbat.

Will Smith ca Neo

Este greu de crezut, dar Will Smith ar fi putut fi cel care reflectă mii de gloanțe și zbura peste Matrice. Cu toate acestea, el a refuzat rolul de a participa la filmul Wild Wild West și a recunoscut cândva după aceea că a fost decizia corectă. Pe atunci nu putea aprecia conceptul de The Matrix și era absolut sigur că l-ar fi încurcat.

. Mel Gibson ca Maximus

Portretul gladiatorului Maximus de către Russel Crowe i-a adus primul său Oscar. Cu toate acestea, el a fost aproape de a pierde șansa, deoarece rolul a fost inițial oferit lui Mel Gibson. Gibson a refuzat- o, însă, de vreme ce considera că nu era vârsta potrivită pentru acea piesă.

Shiloh Jolie-Pitt ca Aurora

După ce a fost distribuită pentru Maleficent în urmă cu 5 ani, Angelina Jolie a oferit rolul Aurorei fiicei sale, Shiloh. Dar, potrivit actriței, nu a fost deloc interesată de oportunitate și a găsit întreaga idee hilară . În final, rolul a fost pentru Elle Fanning.

Al Pacino ca Edward Lewis în Pretty Woman

Înainte ca Richard Gere să vrăjească întreaga lume ca Edward Lewis, rolul a fost considerat perfect pentru Al Pacino. Actorul italian a citit scenariul și a făcut chiar o lectură finală cu Julia Roberts, dar în final a refuzat să ia parte.

Creatorii susțin că ar fi fost un film total diferit dacă Al Pacino ar fi deținut rolul până la urmă.

Charlie Hunnam în rolul lui Christian Grey

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Medicul Vasi Radulescu, sfaturi pentru 2020: Nu exista detox E un marketing care ia mintile multora Antibioticele n-au efect in viroze 496ROMANUL ce a Cucerit Britanicii au Talent.Vezi cum au reactionat Juratii...VIDEO 924

Parada de 1 Decembrie s-a încheiat. Fotografii cu principalele momente 2812 probleme pe care le regasim in fiecare relatie si care ne pot afecta 110Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat! 6077Ce ar trebui să știți când plătiți cu cardul dvs. de credit pentru a fi in siguranta 49Traian Băsescu avertizează: 15 Mai este prea devreme să relaxaţi măsurile de izolare. Amânați pentru 15 iunie! 6159 sfaturi de la agenții secreți pentru a vă ajuta să vedeți drept prin oameni 21118 metode simple care te ajută să- ți refaci dinții și să- i protejezi de carii 3459Călătoriile ne fac mult mai fericiți decât orice bogăție materială! 69
SuperClipuri.com 2022