SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de fotografii pline de nostalgie care ne arata cat de repede trece timpul pe langa noi
Fotogtafiile pastreaza vii momentele frumoase din viata noastra. Cu totii ne-am uitat macar odata prin fotografiile parintilor si am ramas uimiti cand i-am vazut cum aratau in tinerete. Fie ca este vorba de prima lor poza impreuna sau de cate un moment important din viata lor aceste amintiri ne fac sa ne dam seama cat de repede trece timpul si ca si noi la randul nostru suntem trecatori.

Privind aceste poze ne ducem cu gandul la momentele frumoase petrecute alaturi de cei dragi. Multe imagini sunt pline de nostalgie si ne prezinta unele dintre cele mai frumoase amintiri ale parintilor nostri sau ale noastre. Priviti aceste fotografii si o sa vedeti cat sunt ele de frumoase si mai ales cat de multe povesti pot ele sa spuna. Este suficient doar sa vezi o astfel de fotografie si vei regasi acolo o intreaga poveste.

Mama și tata, 1955.

Mama și cu mine. Argentina, 1982

Părinții mei, presupun că în 1992 sau 93. Ei încă flirtează

Tatăl meu la jumătatea anilor ’80, după ce a salvat în sfârșit destui bani pentru prima mașină.

Tatăl meu a fost sculptor și mama mea a fost pictor

Mama la prima întâlnire cu tatăl meu

Tata in anii 80

Tatăl meu a cântat chitara pe un top stilat cu trupa Heart – Japan Jam ’79”

Ce nu face o mama ?

Tatăl meu din Filipine (începutul anilor 1980)

Mama și bunica pe ziua nunții mamei, 11 mai 1968

Tatăl meu înainte de bal în anii ’70

Părinții mei în urmă cu 50 de ani

Tatăl meu în 1987, cu una dintre capturile sale prețioase

Mama mea superba, circa 1967

Prima zi a tatei la serviciu, 1987

Mama mea, pe punctul de a merge la o întâlnire, 1972

Autoportretul tatălui meu, circa 1980

Tatăl meu, pilotul de luptă al anilor 80

Tatăl meu și mama mea la scurt timp după ce a fost angajat ca pilot la United, 1978

Bonus: tânărul Steve Irwin și fiul său, Robert Irwin, care hrănesc același crocodil, Murray, în același loc, dar cu o distanță de 15 ani.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 oameni care nu au primit doar o fotografie cu o celebritate, ci o adevărată fotobomb 2129Mesajul Ioanei Ginghină pentru Alexandru Papadopol: „Sper să citească și el” 1820

Politistii au auzit zgomote venind dintr-un pachet adus de curier. Ce au gasit i-a lasat fara cuvinte, iar destinatarul a ajuns la inchisoare. Asa ceva nu ati mai vazut! 3127 simptome ale sindromului copilului singur la părinți și cum afectează asta, adultul 40024 de oamenii care au vrut să se bucure de un sejur la hotel, dar l-au regretat amarnic 26418 fotografii înainte și după care ne arată puterea timpului si ce efect are asupra noastra 190Urșii polari înfometați invadează orașele rusești și înspăimântă locuitorii 504Studenții din Constanța au câștigat concursul organizat de NASA!!! 133Femeia i-a dat cersetorului o PAINE OTRA‚VITA‚, iar fara stie batranul a grait ,,Cine da lui isi da, cine face lui ii face. PRIVESTE ce s-a intamplat putin mai tarziu. Merita urmarita de toata lumea! 2313820 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 267
SuperClipuri.com 2022