SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O casa ieftina si izolata termic a fost inventata de un roman!! Aceasta este gata in doar 6 zile!
Majoritatea romanilor isi doresc o casa a lor, si sa nu mai stea cu parintii sau in chirie. Insa in zilele noastre sa iti cumperi o casa te costa foarte mult iar creditele sunt pe perioade extrem de lungi. Mai exista varianta de a construi o casa insa si acesta presupune sa dispui de o suma destul de mare de bani dar si de un teren. Desi pare complicat se pare ca mai exista si unele mici solutii pentru aceste persoane care desi nu au foarte multi bani isi doresc o casa a lor care sa fie gata si repede.

Mathe Laszlo, din Zalău, a inventat un sistem care permite construirea unei case perfect izolate, într-un timp foarte scurt, de până la 6 zile. Thermodul System garantează conservarea energiei termice din locuință până la un nivel de 90 la sută.

Thermodul System este un concept nou de construcție în secolul nostru, venit în întâmpinarea nevoilor urgente ale românilor.

„Categoric că este mai ieftin. Când vorbim de o casă la cheie, cu Thermodul System putem obține costuri cu 20 – 30 la sută mai mici decât la o casă tradițională. Și aici vorbim de o construcție ecologică, fără lemn, prielnică mediului înconjurator, dar nu în ultimul rând perfect izolată. Îmi e milă de oamenii care cred că dacă au lipit polistiren de 10 centimetri pe exteriorul casei au o locuință izolată. Da, este mai bine decât nimic, dar diferența nu este foarte mare. Dacă iarna îmi iau o haină, dar nu îmi pun ciorapi și caciulă, am toate șansele sa îngheț”, explică inventatorul român.

Speram ca aceste case sa fie cat mai rezistente si astfel tot mai multe familii sa se poata bucura de propia lor casa fara a mai fi nevoiti sa stea cu parintii sau sa plateasca ani de zile chirie pe o casuta mica care sa nu fie a lor.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Două CĂLUGĂRIŢE au cheltuit 500.000 de dolari în CAZINOURI, după ce i-au furat din donaţii şi taxe de şcolarizare 3428Mesajul unei asistente de pe ambulanta iti va lasa de gandit. Ioana a zis pe fata ce avea de spus 6066

19 fotografii fascinante cu produse sub microscop, nu o sa iti vina sa crezi ce ascund defapt 12421 de Animale care au o mulțime de întrebări pentru oameni și ar dori să înțeleagă ce se află în capul nostru 22115 persoane care au comandat online insa au primit cu totul altceva decat se asteptau 56321 de fotografii istorice care dovedesc ca lumea s-a schimbat dramatic 231912 adevăruri descoperite care vă vor pune serios mintea la contributie 154018 fotografi care au avut noroc, iar fotografiile lor vorbesc mai tare decât cuvintele 110De unde vine expresia „Colac peste pupăză"? 10216 imagini care ne arată că tehnologia modernă ne controleaza viața fara ca noi sa stim 3235
SuperClipuri.com 2020