SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 dintre creațiile naturii care au fost trimise de pe o altă planetă
1. „Am găsit pe plajă aces lucru violet.”

De fapt, este un tunicat – un animal marin care se găsește în mările din întreaga lume. Și-a primit numele datorită acoperirii sale exterioare gelatinoase care arată ca o tunică.

2. Acest lucru ar putea juca rolul unui ou de dragon în Games of Thrones.

Este un con al pinului Bunya (cunoscut și sub numele de Araucaria bidwillii), care este un copac de conifere perene. Înălțimea sa poate atinge 14 m, iar greutatea sa poate fi de până la 7 lb.

3. „Am nevoie de aceeași coafură ca acest tip.”

Această creatură unică este un axolotl și este cunoscută și sub denumirea de pește mergator. Particularitatea sa constă în faptul că ajunge la pubertate în stadiul larvei. Mai mult, axolotl are capacitatea de a-si recapata părțile pierdute ale corpului său.

4. „Nu mi-am dorit să găsesc ASTA în paharul meu .”

Este un tip de peste de mare din superfamilia marină Pterotracheoidea. Datorită „trompelor” lor, au primit porecla: elefanți de mare.

5. Se pare că extratereștrii sunt deja printre noi.

Acestea sunt insecte din superfamilia Coccoidea. Există aproximativ 3.000 de specii cunoscute de știință, unele dintre ele fiind utilizate în industria alimentară pentru producerea de carmin.

6. Mandarină marină?

Aceasta este o anemonă de mare. Manancă pește și nevertebrate mici, paralizând și om0rând prada. Numele său a derivat din asemănarea cu floarea cu același nume.

7. „La început am crezut că este o piatra, dar are rădăcini.”

Polypore este un tip de ciuperci care cresc atât pe copaci, cât și pe sol.

8. Asa arat cand ma culc cu părul umed:

Este un ophiuroid (sau o stea fragilă). Numele său a fost dat datorită razelor care seamănă cu șerpii .

9. „Se pare că acești pești au început să evolueze”.

Lycodes reticulatus este o specie destul de rară de pește care trăiește la o adâncime de 320 – 2.000 ft.

10. L-am găsit atârnat de un copac. Se simte ca bumbacul.

Unele specii de insecte depun ouă pe ramurile și frunzele plantelor, rezultând această formațiune patologică numită fiere.

11. „Seamănă cu mine luni dimineața!”

Acest lucru se numește Dumbo (sau grimpoteuthis). Și-a primit numele în onoarea personajului de desene animate eponim din cauza lăstarilor care arată ca urechile de elefant.

12. Acesta este cel care ar trebui să aibă rolul principal în reclamele pentru pastele de dinți.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă 9589Cum faci un bărbat să te dorească, în funcţie de zodie 1112

16 fotografii rare care ne dezvăluie modul în care actorii se transformă în personajele noastre preferate 54Aceste sculpturi au uimit o lume intreaga cu frumusetea lor!!! 183Aceasta strada din Cluj a devenit prima strada Smart din Romania!!! 4418 tatici care au gasit cea mai inventiva solutie pentru a avea grija de copii lor 723Iohannis a dat liber la executările silite 154610 lecții pe care le înveți într-o viață 28419 cascadori care sunt 100% copii ale actorilor celebri 60020 de lucruri nebunești din Coreea de Sud care ne arata ca este de diferit stilul de viata in aceasta tara 548
SuperClipuri.com 2022