SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Te iert nu pentru ca meriti, ci pentru ca eu merit pace!
Te iert, dar învăț și o lecție. Nu te voi urî, dar nu mă voi mai apropia prea mult de tine, ca să nu mă mai rănești din nou.

Nu te iert pentru că meriți iertare, ci pentru că merit eu pacea.

Există două tipuri de iertare. Prima este când ierți și dai o a doua șansă. Cealaltă este atunci când ierți, dar alegi să continui fără acea persoană. Ei bine, de data asta întorc spatele durerii … Merg pe drumul… SINELUI meu!

Te iert, dar nu înseamnă că îți accept comportamentul sau mai am încredere în tine. Te-am iertat pentru mine; pentru că îmi vreau viața înapoi; pentru că trebuie să merg mai departe.

Faptul că te-am iertat nu înseamnă că accept ceea ce ai făcut; înseamnă pur și simplu că am făcut pace cu mine. Nu te voi lăsa să mă controlezi pe mine sau viața mea, din nou.

Am ales să rup cătușele care m-au legat. Eu aleg să nu privesc înapoi pentru că nu pot să schimb nimic.

Nu îmi voi mai polua inima cu amărăciune, frică, neîncredere sau furie. Te-am iertat pentru că ura este doar o altă modalitate de a rămâne legată de tine.

Niciodată n-am știut cât de tare sunt, până când nu a trebuit să iert pe cineva căruia nu-i pare rău pentru ceea ce a făcut și să accept scuzele pe care nu le-am primit niciodată.

Uneori nu știi cât de tare ești până când a fi puternic este singura alegere pe care o ai.

La final, vreau să spun că „Îți mulțumesc pentru această experiență”, pentru că, evident, a fost o lecție pe care a trebuit să o învăț; să înțeleg că eu, eu însumi, sunt persoana care ar trebui să fie cea mai importantă pentru mine!

sursa: frumusetesisuflet.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de oameni care s-au gândit să-și facă schimbări radicale și au devenit cea mai bună versiune a lor 5820 de fotografii care par a fi de pe o altă planetă 2417

Lumea noastră se va schimba până în 2099, conform unui specialist ale cărui predicții sunt adevărate în 86% din cazuri 144412 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi 1271Ce se intampla cu corpul tau daca practici postul 209Constantin Cotimanis are un rol de excepție în serialul Vlad, iar la 64 de ani acesta e îndrăgostit lulea. Cum arată iubita lui 263Toalete la preţ de vilă, amenajate într-o şcoală de la ţară. Primăria a investit o sumă uriaşă în doar şase ani 35414 celebrități care nu arată deloc ca in imaginea lor de pe scenă 13610 lucruri pe care trebuie să le știi ca să te PENSEZI corect 77812 ilustrații care captează perfect modul în care ni se schimba viață odata ce inaintam in varsta 343
SuperClipuri.com 2022