SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Soțul a intrat în duș, după ce soția tocmai ieșise de acolo. În acel moment a sunat cineva la ușă…
6 bancuri amuzante, dar și educative, care vă vor face nu doar să zâmbiți, ci și să vă gândiți la unele momente ale existenței noastre.

Lecția Nr. 1
Soțul intră în baie să facă duș, după ce soția tocmai ieșise. Se aude soneria. Soția își pune pe ea un prosop și merge să vadă cine e. În prag stă vecinul Bob. De îndată ce a văzut-o, îi spune:

„Îți dau 800 de dolari dacă îți dai jos prosopul”. Gândindu-se câteva secunde, femeia își da jos prosopul și rămâne goală în fața vecinului. Bob îi dă cei 800 dolari și pleacă. Soțul iese din baie.

„Cine era?” – întreabă el.
„Bob, vecinul” – răspunde ea.
„Minunat, spune soțul, nu ți-a zis nimic despre cei 800 de dolari pe care mi-i datorează?”

Morala: împărtășiți-vă informațiile referitoare la sumele împrumutate, în caz contrar v-ați putea confrunta cu o situație neplăcută.

Lecția Nr.

Un preot îi propune unei călugărițe să o conducă până la mănăstire. Urcându-se în mașină, aceasta își pune un picior peste altul, dezgolindu-și o coapsă. Preotul reușește cu greu să evite un accident. Îndreptând mașina, pune o mână pe piciorul ei. Călugărița îl întreabă:

„Părinte, vă amintiți de Psalmul 129?”.
Preotul își ia rușinat mâna. Dar, în timp ce schimba vitezele, își lasă din nou mâna pe piciorul ei. Călugărița îi adresează aceeași întrebare la care preotul îi răspunde:

„Îmi pare rău, soro, dar sunt slab de fire”. Ajungând la mănăstire, maica oftează și pleacă. Preotul ajunge grăbit la biserică și caută Psalmul 129.
Acesta spunea următoarele: „Mergi mai departe și caută, vei găsi fericirea”.

Morala: dacă nu sunteți prea bine pregătit în domeniul ales, veți pierde multe oportunități de dezvoltare.

Lecția Nr. 3

Un agent de vânzări, o secretară și un manager merg să ia masa și găsesc o lampă veche. O ating și din ea iese un gin care le spune:
„Voi îndeplini câte o dorință pentru fiecare”. „Eu prima, eu prima!” – spune secretara. „Vreau să fiu în Bahamas, pe un iaht, să nu mă gândesc la nimic”. Peste câteva secunde dispare. „Acum eu” – spune reprezentantul în vânzări.

„Vreau să fiu în Hawaii, să mă odihnesc pe plajă, să mi se facă masaj, să am multă Pina Colada și să fiu împreună cu dragostea vieții mele”. Și acesta dispare. „Acum este rândul tău”, îi spune ginul managerului. „Eu vreau ca cei doi să se întoarcă în oficiu”.

Morala: permiteți-i șeful să spună primul cuvânt.

Lecția Nr. 4

Un vultur stătea pe un copac și se odihnea. Un iepure micuț îl vede și-l întreabă: „Pot să stau și eu ca tine fără să fac nimic?”. „Desigur, de ce nu?” – îi răspunde vulturul. Iepurele s-a așezat sub copac încercând să se relaxeze și el. Dintr-o dată apare vulpea, îl înșfacă și-l mănâncă.

Morala: pentru a putea să stai și să nu faci nimic trebuie fii foarte, foarte sus.

Lecția Nr. 5

O curcă îi spune unui taur: „Visez să mă urc în vârful copacului, dar am prea puține puteri”. „De ce nu ciugulești din balega mea? Are o mulțime de elemente nutritive”. Și într-adevăr, după ce a mâncat, a căpătat puteri și s-a cățărat pe creanga cea mai de jos a copacului. În ziua următoare a ciugulit mai mult și a reușit să ajungă la cea de-a doua crenguță. În ziua a treia a reușit să ajungă în vârful copacului, dar, fiind acolo, a observat-o fermierul și a împușcat-o.

Morala: Mâncând rahat poți ajunge în vârf, dar nu poți rămâne acolo mult timp.

Lecția Nr. 6

O pasăre zbura spre țările calde. Îi era atât de frig încât a înghețat și s-a prăbușit pe un câmp. În timp ce stătea acolo, a trecut pe alături o vacă și și-a făcut treburile peste ea. Pasărea a început a se încălzi și și-a revenit. Se simțea într-atât de bine că a început a cânta pentru a-și exprima bucuria. O pisica care alerga pe alături a auzit-o cântând, a scos-o de acolo și a mâncat-o.

Morala:
1. Nu toți cei care vă ceartă vă sunt dușmani.
2. Nu toți cei care vă scot din rahat vă sunt prieteni.
3. Când sunteți în rahat, este mai bine să închideți gura.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 Cele mai frumoase citate ale lui LIAM NEESON 10418 persoane care trebuie să faca din nou scoala de soferi 1501

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum" 188Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat! 6076Dacă nu puteți vorbi cu partenerul despre aceste 9 lucruri, relația voastră este sortită pierzaniei 1102Cine a pus mana pe aceasta bancnota, isi freaca mainile de bucurie! Pretul acesteia a EXPLODAT, iar cererea este imensa! Iata cat costa la Iasi! 86715 locuri care nu par a fi de pe planeta noastră 1478Totul se întâmplă cu un motiv: Coincidențele nu există! 244O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei 530020 de fotografii in care natura ne arata ca este mai puternica decat tehnologia 128
SuperClipuri.com 2022