SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Verifica-ti tiroida chiar la tine acasa folosind doar un termometru!
Hipotiroidismul reprezinta o afectiune in care corpul nu dispune de suficienti hormoni tiroidieni. In Romania, din ce in ce mai multi oameni sufera de aceasta boala care, daca nu este tratata, va progresa, ducand la depresie severa, insuficienta cardiaca si alte boli care iti pot pune viata in pericol.

Stiai ca poti sa iti verifici glanda tiroida acasa printr-un procedeu simplu? Ai nevoie de un termometru. Acest test se numeste testul Barney.

Ai nevoie de un termometru bun pe care trebuie sa il lasi noaptea pe noptiera, iar dimineata trebuie sa il scuturi bine, pana cand coboara sub 35 de grade Celsius. Se pune termometrul la axila si se lasa 10 minute.

Daca indica intre 36.5-36.8, inseamna ca glanda tiroida functioneaza normal. Daca indica sub 36.5, inseamna ca glanda tiroida lucreaza mai lent decat ar trebui.

Alte simptome sunt depresia, lipsa de energie, oboseala, durerile de cap, lipsa de concentrare, infectiile, pierderile de memorie, caderea parului.

Daca indica peste 36.8, inseamna ca glanda tiroida functioneaza mai rapid decat ar trebui ori indica existenta unei infectii in corp.

Se repeta procedura 5 zile la rand pentru a te asigura ca este aceeasi temperatura. Daca temperatura este mai mica sau mai mare timp de 5 zile la rand, trebuie sa mergi la medic pentru a afla un diagnostic autorizat.

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Îndrăzneala de a sfida știința și soarta: Monica Radu, femeia care a purtat trei sarcini în scaun rulant. Acum face ca accidentul ei să schimbe și viețile altora 31610 citate filozofice, despre viață, care dezvăluie adevărurile pe care le neglijăm adesea 151

15 alimente care nu îngrașă niciodată, indiferent de cantitatea în care le consumi 261120 de imagini care sunt mai satisfăcătoare decât trecerea prin frunze uscate toamna 33115 fotografii istorice rare, dar impresionante 4412 calități ale bărbaților care fac femeile să-și piardă mințile 203518 fotografi care au avut noroc, iar fotografiile lor vorbesc mai tare decât cuvintele 11720 de fotografii care ne arata ca drama este mereu in jurul nostru 427Scrisoarea unei bătrâne de 83 de ani către cea mai bună prietenă a ei. Ar trebui să o citiți înainte de a fi prea târziu! 602Acestea sunt cele mai reprezentative fotografii din perioada comunista!! Priveste cum era si incearca sa faci o comparatie cu perioada actuala ! 236
SuperClipuri.com 2022