SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

După trei ani, o femeie și-a dat seama că dulapul ei albastru era de fapt…gri.
O femeie a fost timp de trei ani nemulțumită de faptul că dulapul ei nu se potrivea la culoare cu restul mobilierului. Femeia a rămas șocată în momentul când că această culoare nepotrivită, era de fapt, un strat de folie de protecție pe care aceasta nu a știut că trebuie să o desfacă după suprafața dulapului.
Surpriza a fost și mai mare când a observat că de fapt dulapul era, gri!

Kayleigh Greer, în vârstă de 35 de ani, a achiziționat dulapul de 150 de lire sterline în vara anului 2016.

Mama a trei copii din Stevenage, Hertfordshire, a susținut că a cerut magazinului de mobilă alte culori.

Dar în cele din urmă femeia a fost forțată să cumpere dulapul albastru, deoarece era singurul în stoc. Chiar dacă acesta nu se potrivea de nicio culoare cu dormitorul gri și argintiu al femeii.

Timp de trei ani a ținut dulapul învăluit în folia de protecție
Femeia împreună cu partenerul ei au observat o bandă protectoare în partea de sus a fiecărui sertar. Dar nicio clipă nu s-au gândit că dulapul este, de fapt, gri.

Au trecut trei ani, iar săptămâna trecută, Kayleigh a făcut curățenie generală în casă și s-a decis să scoată banda.

După ce au făcut această descoperire, Kayleigh precizează că acum consideră că acum ar avea un dulap cu totul nou, care se potrivește cu mobilierul din dormitor.

„Când am început să tragem de folie, am observat că se ridică și m-am panicat, crezând că am distrus dulapul. Însă, sub el era un gri foarte frumos. Arată uimitor. Am întrebat dacă au făcut-o într-o altă culoare și au spus că nu. Nu voiam cu adevărat un dulap albastru, dar am crezut că era cel mai aproape de dormitorul pe care l-am văzut”a spus Kayleigh

După această descoperire șocantă, femeia este foarte fericită că dulapul se potrivește de minune cu mobilierul ei din dormitorul ei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un elev era umilit de colegii săi de luni de zile. Drept urmare, profesoara decide să facă ceva complet neaşteptat 99119 oameni care au decis sa faca o schimbare iar acum au ajuns de nerecunoscut 74

Iată care este motivul pentru care Regina poartă întotdeauna poseta dupa ea oriunde merge 826Energia magnifică a copacilor sau cum ne vindecă pomii 9010 bărbații care și-au împărtășit glumele în online și au devenit vedete pe internet 4059 obiecte pe care le spălăm prea des și altele de care uităm 120020 de lucruri care pot deruta pe cineva care pune piciorul în Asia pentru prima dată 28912 lucruri ciudate pe care le faceau strămoșii noștri si care astazi nu mai exista 989915 idei care au esuat amarnic din cauza greselilor prostesti 153520 de fotografii despre situații pe care nu le-am putea explica chiar dacă am vrea 4444
SuperClipuri.com 2021