SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 Mesaje epice de la vecini care nu pot trece neobservate
Iubiți-i sau urâți-i, toți suntem blocați cu vecinii noștri. În timp ce unii dintre noi pot trăi ani de zile fără să le știe macar numele , alții se află într-un război fără sfârșit cu vecinii lor. Dacă nu știi cum să-i spui vecinului tău că te irită fără să il privești în ochi, iată o colecție de idei care va pot veni la îndemână.

Aici, vrem să vă arătăm câteva exemple frumoase de mesaje pline de spirit pe care oamenii le-au lăsat vecinilor lor enervanți.

1. Cineva a rămas fără răbdare …

2. Vecinul meu mi-a dat 288.66 dolari pentru facturile mele pentru medicul veterinar după ce Marele caine mi-a atacat Bichonul. Acesta a fost modul în care mi-a plătit, cu o zi înainte să ma duc la tribunal.

3. „Vecinii noștri au curățat doar partea lor din perete”.

4. „Vecinul nostru ne-a raportat anonim în oraș, deoarece cutiile noastre de gunoi nu erau în spatele unei bariere. Acum sunt. ”

5. „Deci vecinii mei au avut o dispută …”

6. „Vecinul meu are o turbină eoliană care se aude extrem de tare. S-a dus să o verifice pentru că a fost adevărată liniște în ultima vreme … ”

7. „Întotdeauna găsesc lucruri pe care copiii vecinului le arunca întotdeauna în curtea mea. Apoi dimineață … ”

8. Vecinii mei s-au plâns că nu am curatat curtea in totalitate. Ei nu stiu ca nu-mi pot muta cainele de acolo.

9. „Ori de câte ori o minge intră în curtea vecinului meu, o pune în copac, astfel încât nimeni să nu o mai poată lua”.

10. „Vecinul meu știe când să accepte înfrângerea”.

11. „Eu si vecinul meu avem un stil de viață diferit”.

12. Copiii vecinilor mei vă vor învăța să parcați.

13. Mi-am cosit peluza. Oamenii din stânga au cosit la o zi după . Cred că au vrut sa delimiteze linia de proprietate.

14. „Vecinul meu are un mesaj …”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Avocatii, notarii si executorii judecatoresti, scutiti de Guvern de plata utilitatilor si a chiriei 1720 de designeri care au facut din aceasta lume un loc mai bun cu inventiile lor 586

20 de oameni care ar fi trebuit să stea inchisi in casa pentru a evita problemele 657Casă de 23 de metri pătrați cu 5 camere. Priviți cât este de frumoasă! 171920 de fotografii adorabile care ne dovedesc că copiii pot trăi cu animale de companie 896Pădurari dați afară pentru că au sesizat furturile de lemne 12810 copii care au devenit faimosi in intreaga lume datorită frumuseții lor 5619 Moduri ieftine și creative pentru a vă aduce confortul în viața voastră 10125 de celebrități care s-au schimbat dincolo de recunoaștere 1733Un copil erou (11 ani), strânge bani să-și crească sora (1 an) în Satu Mare! 1341
SuperClipuri.com 2022