SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum a ajuns celebru PISTRUIATUL? A fost dat afară de la locul de muncă: "Ne-am certat, m-a înjurat, eu nu am mai suportat și i-am…"
Vi-l mai amintiți pe ‘Pistruatul’? După ce a părăsit scena artistică, actorul Costel Băloiu s-a reprofilat.
Până de curând a fost șofer de TIR la o firmă, dar s-a certat cu angajatorul și a fost dat afară.

„Toată viaţa am muncit doar ca şofer. După ce am terminat armata, în 1980, am lucrat ca taximetrist până în 1992. După ce s-a stricat treaba am muncit cu tatăl meu vitreg la magazinul lui. La un moment dat l-am cunoscut pe tatăl patronului unei firme de transport din Ploieşti. Aici am lucrat ca şofer de tir până în anul 2005, am colindat Europa în lung şi-n lat”, a dezvaluit Baloiu pentru Auto Test Magazin.
Totul a mers bine până când s-a certat cu unul dintre noii directori veniți în firmă.

„A venit acolo un director cu care nu mă înţelegeam, mă înţepa tot timpul: „Ce, băăă, ai impresia că aici eşti pe platoul de filmare? Te bag în…!”. Eu am fost tot timpul un tip rebel, pot să spun că eu am „inventat” moda cu blugii tăiaţi. Când mă urcam în vagonul tirului blugii mă strângeau, se lăsau la spate şi uneori rămâneam cu fundul gol. Atunci am hotărât să tai blugii la genunchi. Aveam şi o coadă pe care o vopseam… Directorul de care îţi spuneam era un fost colonel de armată, pentru el chestiile astea erau greu de suportat. Poţi să-ţi închipui că ne controla şi la unghii?

Ne-am certat, m-a înjurat, eu nu am mai suportat şi i-am răspuns la fel. După cursă am plecat direct în concediu şi am stabilit că lămurim problema când mă întorc. În concediu am fost invitat la postul B1 TV, la emisiunea Naşu`. Acolo m-a întrebat unde lucrez, pe mine m-a mâncat limba şi am început să povestesc: „Prostul ăla confundă firma cu o unitate militară”, cred că l-am şi băgat undeva… Radu Moraru, după emisiune, mi-a dat numărul de telefon al unui fost secretar de stat. L-am sunat după câteva zile şi omul m-a întrebat dacă nu vreau să schimb locul de muncă”, a mai spus Baloiu.

Ulterior , Costel Băloiu s-a angajat tot ca șofer, dar la Ministerul Educaţiei, la Unitatea de Management.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Priveste cum sunt facut aceste OUA‚ in LABORATOR numai din chimicale. NU o sa-ti vina sa crezi ca noi mancam asa ceva zi de zi! - VIDEO 23214 lucruri pe care producatorii de sticle de plastic nu isi doresc sa le afli niciodata 2774

Ruladă „Ziua și noaptea” – Bunătate de ruladă cu cremă de vanilie și ciocolată, super fragedă 317Previziunile astrologilor pentru vara 2020: “Sunt prea multe astre retrograde pentru a fi o perioadă liniștită ” Ce se întâmplă cu zodiile 96816 Oameni obișnuiți care au Superputeri neobișnuite 150Dragoș Bucur spune de ce i-a fost ușor să adopte o fetiță de etnie romă 87420 de oameni care au făcut cele mai mari greșeli din viața lor 7664 Adevaruri murdare pe care producatorii de sticle de Apă nu vor să le stii 1761„Dragă doamnă profesoară! Vă scrie mama unei fetițe de zece ani…” 202410 Puncte de presiune pentru a scăpa de stres si durere 593
SuperClipuri.com 2021