SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Povestea singurei femei pe care Freddie Mercury a iubit-o pentru întreaga sa viață
Întreaga lume îl cunoaște pe Freddie Mercury ca pe un artist strălucit și încrezător în sine. Cu toate acestea, există o singură femeie care l-a cunoscut atunci când numele de familie Mercury era încă necunoscut. Ea a fost și cea care a rămas lângă el când boala sa l-a învins. Mary Austin a fost soția lui Freddie Mercury și singurul său prieten .

Inceputul

Mary Austin și Freddie Mercury s-au întâlnit datorită dragostei lor pentru îmbrăcăminte frumoasă. Mary lucra la un magazin de îmbrăcăminte din Londra, numit Biba, în timp ce Freddie vindea îmbrăcăminte de epocă la Piața Kensington împreună cu prietenul său, Roger Taylor (bateristul trupei). La acea vreme, numele Freddie Mercury nu însemna nimic pentru majoritatea oamenilor și a mai durat un an până s-au facut cunoscuti.

Femeia s-a născut într-o familie de oameni surzi și muti și a comunicat cu părinții ei cu ajutorul limbajului semnelor. În alte moduri, această familie nu era mult diferită de orice altă familie. Tatăl ei era un tenant și mama ei era o servitoare. Această fată mică și fragilă a atras imediat atenția viitorului idol rock. Cu toate acestea, ea însuși a fost puțin uimită, deoarece Freddie purta mereu haine strălucitoare și nici de data aceasta nu a facut excepție. A văzut un barbat cu păr lung de 24 de ani într-un costum neobisnuit, care, desigur, a făcut-o să se simtă puțin nesigură și jenată.

Maria își amintește că erau atât foarte săraci în acele vremuri, iar dragostea lor era similară cu cea a miilor de alte cupluri. Ei ascultau muzică și faceau plimbări lungi, dar nu și-au putut permite altceva. A fost destul de dificil pentru muzicieni care încercau să intre pe scena muzicală din Londra în anii 1970 pentru că erau mii de alți muzicieni ca ei.

Calea spre faima

După câteva luni de întâlnire, tânărul cuplu a început să locuiască împreună într-un apartament mic. Curând după aceea, a apărut Queen, trupa legendară care va cuceri în curând întreaga lume. Cu toate acestea, în acel moment nimeni nu știa acest lucru, astfel că cuplul a dus o viață relativ simplă. Freddie a scris melodii, în timp ce Mary l-a sprijinit.

Queen a lansat primul lor album în 1973. Atunci a început să li se schimbe viața și, în scurt timp, își puteau permite un apartament într-un cartier foarte prestigios din Londra. Atunci Freddie Mercury a scris balada Love of My Life , i-a dedicat-o lui Mary și a cerut-o in casatorie.

Freddie și-a prezentat logodnica mamei sale, Jer Bulsara, care a fost extrem de încântată de alegerea fiului ei. Ea a visat că, cuplul se va căsători și va avea copii. Cu toate acestea, nunta nu a avut loc. Angajamentul a durat 3 ani și s-a încheiat cu o despărțire.

După primul album al trupei, au lansat încă 2, cu un an între ele. Queen a devenit extrem de populară, Freddie a câștigat mulți fani noi, iar Mary a început să se simtă ciudat în noua lume a lui Freddie.

Traiesc separat

Freddie începuse să vină acasă târziu, iar relația lor se estompa. După ceva timp, a mărturisit Mariei despre orientarea sa s3xuală non-tradițională. Aceasta își amintește că au încercat să fie mereu cinstiți și să evite argumentele. Povestea lor de dragoste s-a încheiat, însă prietenia și dragostea platonică dintre această mare stea rock și această fată simplă au fost prezente pe tot parcursul vieții.

Dupa despartire, Mercury a reusit sa o convinga sa se mute aproape de el. Aceasta era mereu lângă el, lucra ca asistent și îl însoțea la concerte și turnee.

Mary Austin a avut propria viață personală ca și Freddie Mercury. Femeia a născut doi copii, dar nu s-a căsătorit cu tatăl lor, iar el a devenit nașul celui mai mare fiu al Mariei. La acea vreme, Freddie căuta cu disperare dragostea, era înconjurat de mulțimi de fani, dar el se apropia întotdeauna de Maria atunci când căuta căldură și sprijin.

Boala si sfarsitul povestii

La început, erau doar 2 persoane care știau că Freddie Mercury avea H1V pozitiv – Mary Austin și Jim Hutton. Maria a fost prietena lui de-a lungul vieții , în timp ce Jim a fost ultimul iubit al cântărețului.

Hutton însuși a trăit timp de 20 de ani după ce a fost infectat cu H1V și a decedat în 2010 de c@nc3r pulmonar.

Astăzi

Mary Austin a împlinit 67 de ani în 2018. Locuiește în conacul lui Mercury în spatele zidurilor inaccesibile și nu comunică cu jurnaliștii. A refuzat să ia parte la filmarea Rapsodiei Boemice, dar a citit scenariul și l-a aprobat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 Lucruri cruciale pe care fiecare persoană trebuie să le învețe până la vârsta de 30 de ani 265317 ilustrații ale unui artist care a trebuit să-și părăsească tara pentru a spune adevarul despre lumea moderna 90

Sucul care regenerează funcția tiroidei, reduce inflamațiile și inițiază arderea grăsimii 22128 de pariniti care au invatat cum sa faca lucrurile mult mai usor 156Pentru binele României, prefer să iasă armata în strada! 153Ilie Şerbănescu: Scrisoare dureroasă deschisă către toţi românii. Citeşte şi dă mai departe! 158154Un TATA isi cearta fetita.. Reactia ei te va face sa razi - VIDEO 28863(VIDEO) Un eretic episcop armean sustine ca Lumina Sfanta de la Ierusalim este aprins de la o candela 18Brigitte Sfăt l-a ironizat pe logodnicul ei, Florin Pastramă. ”El dacă bea un pahar nu știe pe ce lume este” 84918 fotografii care ne arata cat de departe pot merge cu autoirnonia unele persoane 33
SuperClipuri.com 2021