SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Am învățat aceste 6 trucuri in școală și încă le folosim!
1. Determinați timpul rămas înainte de apusul soarelui

Ține-ți degetele unite și aseaza-ti mana, astfel încât soarele „să fie” pe degetul arătător. Acum numărați degetele pe orizontala. Fiecare deget reprezintă aproximativ 15 minute până la apusul soarelui.

2. Cunoașteți numărul de zile dintr-o lună

Faceți un pumn și începeți să numărați lunile prin articulații. Fiecare decalaj este o lună separată. Dacă numărați pe o singură mână, atunci, după ce ați ajuns la final, începeți din nou cu articulațiile degetului arătător.

3. Verificați calitatea bateriei

Este ușor să compari o baterie bună de una rea. Ridicați două baterii de 1-2 cm deasupra unei mese și lăsați-le să cadă. Bateria care coboară și cade este goală.

4. Înmulțirea pe degete

De obicei, copiii își amintesc rapid multiplicarea unui număr mic, dar au dificultăți cu numerele 6, 7, 8 și 9. Pentru a-ți ajuta copiii cu asta, învață-i un truc simplu.

Întoarce-ți palmele. Numerotați fiecare deget, începând cu degetul mic, de la 6 la 10. Acum, de exemplu, pentru a multiplica 7 cu 8, conectați degetul # 7 de la mâna stângă cu degetul # 8 din partea dreaptă. Numărul de degete din partea de jos, numărând împreună cu cele conectate, înseamnă zeci (avem 5 dintre ei). În ceea ce privește degetele situate în partea de sus, trebuie să le multiplicați între ele – ele înseamnă unități (în cazul nostru, înmulțiți 3 cu 2). Răspuns: 7 × 8 = 56.
În acest fel, puteți multiplica rapid cu 6, 7 și 8.

5. Lungime

Dacă trebuie să măsurați aproximativ un obiect, dar nu există nici o riglă la îndemână, puteți folosi degetele unei mâini. În funcție de proporțiile umane medii, distanța dintre vârfurile degetului mare și arătător este de aproximativ 18 cm (7 „), iar distanța dintre degetul mare și degetul mic este de aproximativ 20 cm (7,87”).

Desigur, această metodă nu este absolut corectă, deoarece fiecare dintre noi are o mărime diferită. Cu toate acestea, poate fi util dacă trebuie să măsurați un obiect mare cu o rigla mica: măsurați distanța dintre degete în avans.

6. Cunoașteți gradele unui unghi

Împingeți degetele cât mai mult posibil și puneți palma pe o suprafață, unghiul pe care doriți să îl măsurați. Degetul mic trebuie să se afle pe partea de jos: înseamnă 0 °. Unghiul dintre degetul mare și degetul mic va fi de 90 °, unghiurile dintre degetul mic și celelalte degete sunt, respectiv, 30 °, 45 ° și 60 °.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O moldoveanca, fosta concurenta la NextStar, a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids, vezi reactia rusilor la piesa romaneasca care a cantat-o.. VIDEO 1313A luat AMENDA 1000 lei cu declaratia in mana! 108

10 Lucruri neobișnuite despre zodia Berbec: Ei pur și simplu sunt cei buni! 563Aceste lucruri bizare le poti vedea numai în China!! 151712 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi 1269Primul model de automobil electric cu un combustibil special – apa sărată a fost construit! Epoca petrolului se încheie. 252O melodie foarte frumoasa ! Au readus la viata o melodie veche de 4 decenii. Versiunea lor ? Pur si simplu superba ! - VIDEO 6638720 de articole ciudate pe care nimeni nu vrea sa le cumpere 2422Cele mai tari clipuri de pe Internet.. vezi VIDEO 17366Ne mandrim cu ROMANCA noastra ? Catalina Ponor a lasat juriul fara cuvinte de la Campionatul European de Gimnastica ! Merita aprecierile noastre ? - VIDEO 8803
SuperClipuri.com 2021