SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 fotografii celebre care sunt de fapt false
Internetul ne surprinde adesea prin manipularea inteligentă a fotografiilor. Unii utilizatori se distrează de ele.

Noi,  am găsit câteva exemple strălucitoare de fotografii care au provocat o mare disputa în întreaga lume, în timp ce erau complet false.

1.

Aceasta este una dintre cele mai vechi și cele mai cunoscute fotografii virale ale tuturor timpurilor. Ea a provocat o mulțime de discutii atunci când a apărut pe Internet, dar de fapt, au fost combinate două imagini fără vreo legătură ,aratand armonios împreună. Ironia este că reputația National Geographic a suferit cel mai mult de la apariția sa: imaginea avea de multe ori o legendă care preciza că a fost aleasă ca „National Geographic Photo of the Year”.

Castelul insulei sau insula castelului

O scurtă și totuși captivantă inscripție, The Castle Island, Irlanda, nu vă lasă să alegeți: pur și simplu doriți să renunțați la toate și să mergeți la Dublin pentru a vedea aceasta minunata arhitectură. Din păcate, nu este real. Acesta este un vechi Photoshop bun , dar este atât de bun încât a făcut milioane de oameni să creadă ca exista.

Un fruct care previne moartea

Au trecut câțiva ani de când vara a început cu hype – ul în jurul acestui tratament neobișnuit. Are numeroase nume: albastru, lună, chineză, japoneză … Tot mai trist că nu există cu adevărat.

Teoria Big Bang

NU, Albert Einstein în 1911 nu a condus o bicicletă în apropierea exploziei nucleare din Nevada în 1962, deoarece a murit cu 7 ani în urmă .

Frica îl face pe urs mai mare decât este

Această fotografie te face să zâmbești . Situațiile de urgență se întâmplă în timpul filmarii animalelor sălbatice, dar aici nu este cazul: priviți forma capului ursului și o bucată de iarbă pe laba dreaptă din față. Din păcate, dacă credeți că această imagine este autentică, trebuie să vă dezamăgim: este Photoshop .

Ecranul legendarului titlu

Această fotografie a apărut cu câțiva ani în urmă, arătând, probabil, faimosul leu răzvrătit Metro Goldwyn Mayer. Unii au crezut că este amuzant, dar protectorii animalelor sălbatice au fost indignați de o astfel de încălcare a libertății animalului. Pentru a evita alte argumente, fiți siguri: acesta este un fals. Imaginea originală arată că leul avea cu adevărat un RMN.

Marele alb Photoshopat

Fotografiile animalelor nu încetează niciodată să fascineze publicul larg, iar această imagine a marelui rechin alb, sub titlul de „Fotografia Natională a Anului”, nu a fost o excepție în 2016. Mulți păreau să creadă că este autentic, în timp ce alții aveau greutăți să creadă autenticitate.

Negrul este alb, albul este negru

Fotografia unui leu maiestuos negru a primit sute de mii de likeuri de la cunoscători din întreaga lume. Toată lumea care a văzut-o a vorbit despre fiara unică. Dar, în ciuda faptului că leii negri nu exista în realitate, această imagine particulară este falsa. Originalul pare încă magnific, totuși.

Un copil foarte puternic

Deși o femeie simte că bebelușul ei împinge în fazele terminale ale sarcinii și poate chiar să vadă umflături pe burtă, pereții abdominali sunt prea groși pentru ca un picior să fie văzut în mod clar. În plus, piciorul este prea mare pentru un copil nenăscut. În general, micutul ăsta ar fi fost cu siguranță un Hercule, dacă ar fi existat.

Acum este ciudat

Povestea despre George W. Bush, Jr. citind o carte cu susul în jos nu a fost savârsită doar de comunitatea de pe Internet, ci chiar a ajuns la unele mass-media care au folosit această șansă pentru a sugera capacitatea mentală a președintelui american. Cu toate acestea, turbulența s-a născut de nicăieri: Bush a ținut corect cartea .

Secunde limita

Această fotografie falsă a apărut la doar câteva săptămâni după 11 septembrie. În ciuda inconsecvențelor logice evidente (Cum ar putea turistul să nu fi auzit avionul?). Oroarea tragediei a dat această imagine în toată lumea. Cu toate acestea, în curând mitul a fost prins, iar turistul însuși a fost găsit.

Aeronautic selfie

Imaginea unui pilot neînfricat, care a facut un selfie în aer, a creat un astfel de discutie . Unii dintre ei, chiar dacă au mărturisit despre fraudă, încă primesc mii de aprecieri. Desigur, pare destul de sclipitor, dar este încă falsa. Cu toate acestea, chiar și fotografia reală este minunată și merită atenția publicului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O mamă ilustrează durerea creșterii unui copil și ne-a făcut să plângem și să râdem în același timp 51Cum iubește o BALANȚĂ! 10 adevăruri despre cea mai sinceră zodie 1021

Ioana Tufaru a slabit 70 de kilograme si s-a vopsit! Iata cat de schimbata este! 3367Comuna-fenomen a României. Arată ca în Occident, dar se află în epicentrul sărăciei 186817 Fotografii dramatice din trecutul nostru care nu pot fi găsite în nici un manual de istorie 3945Oamenii de știință sunt de părere că este bine să... înjuri 115O lingurita de ulei de masline pe stomacul gol iti poate salva viata.. Vezi cum ! 1009417 persoane surprinse in cea mai fericita zi a lor de pana acum 67027 de oameni care au încercat să-și facă munca, dar ceva nu a mers bine 58Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale 645
SuperClipuri.com 2021