SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 fotografii care arată că GENELE sunt UIMITOARE
Știi cum se întâmplă uneori ca rudele de gradul 1 să nu semne deloc? De aici și gluma cu „e făcut cu vecinul; cu mine nu seamnănă”. Ei bine, deși se poate întâmpla uneori să nu existe prea multe asemănări între părinți și copii, sunt și cazuri în care asemănările sunt incredibile.

Cu adevărat uimitor este atunci când copilul nu seamnănă așa mult cu părinții cât cu bunicii, mătuși sau unchi ori alt membru mai îndepărtat al familiei. Atunci realizezi cât de surprinzătoare este evoluția omenirii și cât de impresionantă este genetica.

E cu adevărat incredibil cât de mult pot semăna rudele între ele, chiar și la câteva generații distanță. Uneori copiii moștenesc trăsături de comportament, alteori pe cele fizice. Ceea ce e cu adevărat uimitor e totuși că ne dăm seama cât de puțin controlăm felul în care suntem, că nu suntem unici.

Iată 12 exemple de generații diferite care arată exact la fel:

Bunică și nepoată

2. Străbunic și strănepot

Chiar și expresiile lor arată exact la fel.

3. Tată și fiică

Aici diferența de generații nu e așa mai mare și totuși, e destul de impresionant cât de bine seamănă această fetiță cu tatăl ei. Uitați-vă la dințișori!

4. Bunică și nepoată

Dacă nu ai ști, nu ai putea spune că în aceste fotografii sunt persoane diferite.

5. Aceste femei sunt separate de 4 generații

6. Tată și fiu

Cred că tatăl lui e foarte mândru.

7. Tată și fiu

Asemănarea e izbitoare!

8. Tată și fiu

9. Strămătușă și strănepoată

10. Mamă și fiică

11. Tată și fiică

12. Tată și fiu alături de bebelușii lor

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de cupluri care ne dovedesc ca iubirea adevarata este vesnica 24025 de imagini care dovedesc că absurditatea este întotdeauna undeva în jurul nostru 4769

Topul țărilor cu cele mai frumoase FEMEI din lume 372315 fotografii care pot face pe oricine să spună: „Omule, asta nu poate fi real!” 117424 de oameni care nu incalca orice regula intr-un mod absolut hilar 470BNR îi dă peste nas lui Dragnea: „Sugestia de a vinde jumatate din rezervă pentru a lua toata lichiditatea din piată… Nici nu merită comentată” 139219 tatuaje unice care ne arată puterea iubirii 47715 imagini neobișnuite ale lumii în care trăim 195Cum faci un bărbat să te dorească, în funcţie de zodie 10427 fotografii despre ceea ce inseamna fericirea adevarata 388
SuperClipuri.com 2022