SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 fotografii care arată că GENELE sunt UIMITOARE
Știi cum se întâmplă uneori ca rudele de gradul 1 să nu semne deloc? De aici și gluma cu „e făcut cu vecinul; cu mine nu seamnănă”. Ei bine, deși se poate întâmpla uneori să nu existe prea multe asemănări între părinți și copii, sunt și cazuri în care asemănările sunt incredibile.

Cu adevărat uimitor este atunci când copilul nu seamnănă așa mult cu părinții cât cu bunicii, mătuși sau unchi ori alt membru mai îndepărtat al familiei. Atunci realizezi cât de surprinzătoare este evoluția omenirii și cât de impresionantă este genetica.

E cu adevărat incredibil cât de mult pot semăna rudele între ele, chiar și la câteva generații distanță. Uneori copiii moștenesc trăsături de comportament, alteori pe cele fizice. Ceea ce e cu adevărat uimitor e totuși că ne dăm seama cât de puțin controlăm felul în care suntem, că nu suntem unici.

Iată 12 exemple de generații diferite care arată exact la fel:

Bunică și nepoată

2. Străbunic și strănepot

Chiar și expresiile lor arată exact la fel.

3. Tată și fiică

Aici diferența de generații nu e așa mai mare și totuși, e destul de impresionant cât de bine seamănă această fetiță cu tatăl ei. Uitați-vă la dințișori!

4. Bunică și nepoată

Dacă nu ai ști, nu ai putea spune că în aceste fotografii sunt persoane diferite.

5. Aceste femei sunt separate de 4 generații

6. Tată și fiu

Cred că tatăl lui e foarte mândru.

7. Tată și fiu

Asemănarea e izbitoare!

8. Tată și fiu

9. Strămătușă și strănepoată

10. Mamă și fiică

11. Tată și fiică

12. Tată și fiu alături de bebelușii lor

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

M-am măritat cu Ioan din dragoste, dar într-o zi mi-a tras o palmă pentru că era dezordine în bucătărie. În altă zi, cineva a bătut la ușa casei noastre 354120 de Fraude de Marketing care ar trebui sa ne îngrijoreze 895

Aceşti bărbaţi care se uită după femei dovedesc că trăim într-o lume plină de ispite 2361Artistul arată trecutul, prezentul și viitorul a șapte orașe urbane într-o singură imagine și rezultatele sunt uimitoare 9022 de imagini care ne arata perfect cum arată bucuria pură 18820 de poze haioase cu oameni prinşi în timp ce făceau chestii dubioase 10419INCREDIBIL Ministrul Mediului REFUZĂ să interzică TĂIEREA pădurilor în stare de urgență, pe motiv că ar PREJUDICIA economia 73Uite cum funcționează patul de sobă, metoda folosită de țărani acum un secol pentru a face față gerului! Ți-ar plăcea? 54714 Fapte psihologice care vă pot face viața mai ușoară 2790CTP, despre tăierile de salarii la demnitari: Ludovic Orban joacă într-o piesă. E haiduc, prietenul poporului, taie de la boieri 25
SuperClipuri.com 2022