SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tânăra care a luat cea mai mare notă din lume la examenul Cambridge, la Studii Media, este din România
O elevă de la Transylvania College din Cluj a obţinut cea mai mare notă din lume la examenul Cambridge de Studii Media.

Chiara Ferrari este tânăra din Cluj care a obţinut cea mai mare notă din lume la examenul Cambridge de Studii Media. Chiara este în clasa a XII-a la Transylvania College, o şcoală internaţională privată din Cluj, aflată sub patronajul Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei. Colegii o descriu drept ambiţioasă, muncitoare şi o fire liniştită. Tânăra spune că şi-a descoperit pasiunea pentru Media în cadrul liceului, iar vara trecută a urmat un stagiu de practică la o agenţie de publicitate, tocmai la departamentul Media.

„Ne bucurăm împreună cu Chiara, precum şi cu cei şase elevi care au obţinut nota A pe linie, de această nouă confirmare a calităţii pregătirii educaţionale din cadrul Transylvania College. Asemenea rezultate motivează elevii să acorde importanţa cuvenită educaţiei lor, iar nouă, profesorilor, ne oferă o foarte mare satisfacţie profesională“, a declarat Ruxandra Mercea, directorul Transylvania College, potrivit unui comunicat. Dascălul de Studii Media la Transylvania College, Ana-Maria Huluban, spune că materia pe care o predă îi încurajează pe elevi ”să construiască şi să înţeleagă produsele media, formele şi convenţiile pe care le utilizează acestea”:

„În cadrul cursului mai studiem diferite contexte în care se utilizează produsele media, tehnologiile folosite, audienţa specifică şi mesajele sociale transmise. Examenul Cambridge pentru Studii media este unul complex, fiind compus din patru module care au menirea de a echilibra munca practică şi examenele scrise prin combinarea cerinţelor creative cu analiza şi dezbaterea“.

Chiara Ferrari şi profesoara ei de Studii Media FOTO Transylvania College La Transylvania College se susţin examene Cambridge de 7 ani, iar la sesiunea din vara lui 2017, şase elevi ai şcolii au obţinut A pe linie, la toate disciplinele la care au susţinut examene.

Disciplinele la care se susţine examenul Cambridge sunt: limbi străine (engleză, germană, spaniolă, franceză, chineză), matematică, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie, sociologie, psihologie, economie, business, artă, sport şi media studies. Elevilor care susţin examene Cambridge la discipline studiate în liceu şi care obţin cel mai bun rezultat, la nivel global, la o disciplină de examen, li se acordă premiul „Top in the World”.

Un astfel de premiu l-a câştigat Chiara Ferrari, dar şi Maria Begu în urmă cu doi ani – la Limba Franceză. Această distincţie cântăreşte mult la admiterea la universităţile de top din străinătate. Transylvania College este o singura şcoală internaţională din Cluj-Napoca şi din regiune acreditată de Ministerul Educaţiei căreia i s-a conferit, de către Departamentul pentru Educaţie din Marea Britanie, statutul oficial de Şcoală Britanică Internaţională în urma unei serii de inspecţii riguroase şi complexe, se mai arată într-un comunicat.

Şcoala din Cluj se bucură de statutul de membru acreditat în Consiliul Şcolilor Britanice Internaţionale COBIS, dar şi de membru al asociaţiei şcolilor de elită din lume Round Square – din care face parte şi Gordonstoun, şcoala absolvită de Prinţul Charles.

sursa: adevarul.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Pare ceva banal dar stiti care este in realitate semnificația autocolantelor de pe fructe 100520 de poze care ne arata ca unii oameni nu si-au ales bine meseria 3829

23 de fotografii retro care captează frumusețea corpului uman 1643Toalete la preţ de vilă, amenajate într-o şcoală de la ţară. Primăria a investit o sumă uriaşă în doar şase ani 35218 tatici care au gasit cea mai inventiva solutie pentru a avea grija de copii lor 72316 actori de la Hollywood, a caror carisma a crescut in ultimii ani de zile 87220 de persoane care cu siguranta stiu cum sa iasa in evidenta atunci cand ies pe strada 81126 de fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 602412 persoane care s-au schimbat atat de mult într-un singur an, incat nu ii mai recunoști 135Lumea noastră se va schimba până în 2099, conform unui specialist ale cărui predicții sunt adevărate în 86% din cazuri 1441
SuperClipuri.com 2022