SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Primarul care a obligat toate politistele sa poarte pantaloni cat mai scurti. De ce a facut-o!
Pierre Achkar, primarul Brummana a declarat: “Noi, in Liban, incercam sa schimbam perceptia turistilor occidentali despre tara noastra. 99% dintre turistii in zona Mediterana poarta pantaloni scurti. Nu vad nimic in neregula cu decizia noastra.”

Cateva ONG-uri au reactionat si se pare ca vor sa combata aceasta decizie si sa-l faca pe primar sa se razgandeasca. De asemenea o parte dintre sindicatul politistilor din Liban a declarat ca ei se considera discriminati pentru faptul ca barbatii politisti trebuie sa poarte pantaloni lungi tot timpul anului.

Ceea ce pare cu atat mai surprinzator in imaginile filmate de mai multe televiziuni este faptul ca fetele par si destul de tinere si de frumoase. Cel mai probabil fiind special alese pentru a arata cat mai bine. Tulburatoare decizia primarului! Oare care e scopul acestuia?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce nu trebuie sa stie facebook-ul despre tine! Lucruri pe care o doamnă nu le face pe Facebook 686Polonezul Donald Tusk, președintele Consiliului European, a susținut un discurs în limba română. Video 238

O tânără s-a reîndrăgostit de același bărbat, de care era îndrăgostită înainte să își piardă memoria 1147Scrisoarea unui român plecat în străinătate: ‘După ce ţi-ai îngropat părinţii, nu mai ai de ce să vii în România’ 1776Miscarile lor magnifice au lasat publicul fara cuvinte! Acestia au luat aurul olimpic! 2825 cele mai bune teorii și invenții ale lui Leonardo da Vinci 49621 de tatici care cu siguranta nu stiu cum trebuie sa creasca un copil 74VIDEO: Români întorși din Germania, băgați cu forța de jandarmi în curte: ‘Oameni buni, filmați!’ 1186Prima imagine pe care ați văzut-o aici va dezvălui ce fel de putere aveți!! 906O femeie de 50 de ani s-a casatorit cu un baietel de 12 ani! Acestia au starnit reactii negative, dar si hohote de ras 631
SuperClipuri.com 2021