SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Primarul care a obligat toate politistele sa poarte pantaloni cat mai scurti. De ce a facut-o!
Pierre Achkar, primarul Brummana a declarat: “Noi, in Liban, incercam sa schimbam perceptia turistilor occidentali despre tara noastra. 99% dintre turistii in zona Mediterana poarta pantaloni scurti. Nu vad nimic in neregula cu decizia noastra.”

Cateva ONG-uri au reactionat si se pare ca vor sa combata aceasta decizie si sa-l faca pe primar sa se razgandeasca. De asemenea o parte dintre sindicatul politistilor din Liban a declarat ca ei se considera discriminati pentru faptul ca barbatii politisti trebuie sa poarte pantaloni lungi tot timpul anului.

Ceea ce pare cu atat mai surprinzator in imaginile filmate de mai multe televiziuni este faptul ca fetele par si destul de tinere si de frumoase. Cel mai probabil fiind special alese pentru a arata cat mai bine. Tulburatoare decizia primarului! Oare care e scopul acestuia?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

8 Locuri in lume unde este interzis prin lege sa faci poze 183915 vedete care au devenit actori la intamplare 801

15 Părinții care sunt foarte mândri de copiii lor 191Olandezii încep să construiască drumuri „veșnice" din plastic! 143315 poze care ne demonstrează că vântul are un simț al umorului extrem de dezvoltat 18478 semne alarmante care ne indica prea mult ESTROGEN in corp 259Ce nu trebuie sa faci de Sf. Andrei pentru a avea un an cat mai bun!!! 125Asa se rezolva un COCALAR care NU vrea sa prezinte actele. Ia fiti atenti ce ii face acest politist! (VIDEO) 14284Ce se întâmpla in corpului dumneavoastră dacă începeți să mâncați 3 curmale pe zi timp de o săptămână 1030Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi - 137
SuperClipuri.com 2021