SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 SFATURI înțelepte de la un pediatru renumit, despre cum să crești copii sănătoși şi fericiți!
Dr. Komarovsky activează în medicină mai bine de 25 de ani. Este autorul mai multor cărți cu recomandări în ceea ce privește sănătatea copilului. Popularitatea lui a crescut considerabil după ce a debutat în televiziune cu proiectul ”Școala doctorului Komarovsky”. Recomandările sale sunt întotdeauna simple și ușor de înțeles de către părinți.

1. Bunăstarea principală a familiei este starea de sănătate a mamei. Tatăl ar trebui să-i îndepărteze pe toţi și să-i dea ocazia mamei să doarmă, să mănânce şi să se plimbe.

2. Să găsești boala cu nivelul medicinei de astăzi – este elementar. Mai greu e să te tratezi.

3. Copiii trebuie să fie slabi și neastâmpărați.

4. Un copil fericit este, în primul rând, un copil sănătos și doar după aceea citește și cântă la vioară.

5. Niciodată, în niciun caz nu trebuie să forțezi copilul să mănânce. Acest lucru este echivalent cu a umple rezervorul cu benzină și a pune mașina în garaj.

6. O grădiniță bună este acea unde se cere să-i aduci copilului cizme şi haină de ploaie, pentru a ieși afară când plouă.

7. În zilele de luni copiii se îmbolnăvesc mai des. Pentru că duminica merg la bunici, iar măsura iubirii în țara noastră, din păcate, este mâncarea.

8. Creșterea imunității – este zâmbetul, odihna, călătoriile, bună dispoziție, iubirea, plimbările, activitatea fizică.

9. Nu pierdeți timpul și nervii în căutarea constantă a “neregulilor” în propriul copil!

10. Legea principală: cantitatea de alimente este echivalentă cu cantitatea de energie consumată.

11. Copilul nu datorează nimănui nimic.

12. Vacanța la ţară este întotdeauna mai bună decât orice mare. Dacă un copil alergă timp de două luni desculț, murdar, flămând – asta îi restabilește sănătatea pentru tot anul.

13. Haideți să ne temem corect: nu de spitale și medici, ci de lipsa de cunoștințe şi propria lene!

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 celebrități care se cunosc de la o vârstă fragedă și în sfârșit au reușit să se îndrăgostească 11819 oameni care au incercat să-și facă un selfie cool insa au ajuns de rasul internetului 437

Cele 3 cupluri de zodii care se îndrăgostesc în această vară 1053Protest în Capitală: „Nu vrem să fim cobaii lor!” 64014 fotografii care ne arata cat de mult te poate schimba un machiaj 3925 TRUCURI foarte utile pentru MASINA ta. O sa-ti para rau ca nu ai aflat mai devreme de ele.. Vezi VIDEO 18049O AFIRMAȚIE INTERESANTĂ… ”DACĂ ALBINELE VOR DISPĂREA, OMENIREA VA MAI SUPRAVIEȚUI 4 ANI, CEL MULT” 7820 de poduri care îți taie respirația, putine persoane au curajul sa le traverseze 2410Dan Bălan a lansat „Numa numa 2“, continuarea celebrei „Dragostea din tei“ 218Aceasta femeie a fost scoasa din mormant dupa 3 ani si era inca vie. Aceste imagini socheaza intreaga lume... vezi VIDEO 40629
SuperClipuri.com 2022