SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Modul in care insotitorii de bord din China sunt antrenati este similar cu cel al trupelor speciale ale armatei
Dacă vreți să călătoriți vreodată cu companiile aeriene din China, aruncați o privire  asupra însoțitorilor de zbor care va aduc cafeaua si va ajuta pe tot parcursul calatoriei. La urma urmei, zâmbetele frumoase ale acestor fete și poziția perfectă sunt rezultatul multor ore de pregătire intensă și muncă grea.

Astăzi, noi, ne am decis să vă spunem ce trebuie să faca femeile tinere pentru a obține o slujbă în China. Examenele sunt extrem de grele si antrenamentele sunt asemenea celor din aramta.

Aceste fete fermecătoare sunt studentele Colegiului de Aviație Civilă din Chengdu, provincia Sichuan. Asistenții stewardesi practică un zâmbet grațios ținând un bețișor între dinți. De asemenea, ei plasează reviste pe capetele lor pentru a obține o poziție perfectă.

Un alt exercițiu care ajută fetele să obțină o poziție perfecta este cel in care trebuie sa tine pe cap o sticla cu apa fara sa o verse. Acest lucru le ajuta sa aibe o pozitie corecta.

Asistenț au de asemenea, o bucată de hârtie între genunchi, pentru a învăța cum să stea în mod corespunzător. Si cum sa se prezinte cat mai bine in fata calatorilor.

Bărbații și femeile tinere se antrenează riguros pentru a se asigura că se comportă corespunzător în timpul zborului.

Siguranța este, de asemenea, o prioritate majoră la Colegiu. Există chiar și clase speciale în care studenții sunt învățați abilități de supraviețuire și tehnici de artă marțială cum ar fi Kung Fu și Taekwondo.

Unele cursuri de arte marțiale sunt ținute în aer liber și arată mai mult ca formarea recruților de armată decât cea a insotitorilor de zbor.

Fetele lucrează din greu pentru a deveni mai puternice și pentru a crește forța loviturii lor. Ei sunt instruiți cum să treacă cursurile de obstacole, și cum să se apere împotriva unui atac. Trecerea examenului final este ultimul pas pentru a deveni membru oficial al unui echipaj , cu toate acestea această sarcină este destul de dificilă. Pentru a deveni un absolvent de colegiu de succes, elevii trebuie să spargă o placă ceramică cu o singură mână la prima încercare.

O atenție deosebită se acordă lecțiilor în care însoțitorii sunt instruiți să neutralizeze intențiile oamenilor care vor sa faca un gest necugetat în timpul zborului.

Este greu de crezut, dar aceste femei fermecătoare se antrenează riguros și intens, într-un efort de a face ca fiecare pasager să se simtă în siguranță și confortabil la bord.

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 lucruri nebune care s-ar putea întâmpla numai în China 214710 Celebrități care au renuntat la lupta cu kilogramele 2926

8 semne alarmante care ne indica prea mult ESTROGEN in corp 25920 de oameni care au reusit sa ne lase fara cuvinte cand am vazut de ce sunt in stare 40Ilie Năstase: “Politicienii se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac. La Senat, toţi sunt foarte bogaţi, acolo e interesul puterii” 2241Test de personalitate. Alege un numar si afla multe adevaruri despre tine 2405Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone 1009Cât timp ar putea supraviețui corpul uman pe fiecare planetă a sistemului solar 575 greșeli pe care le facem cu toții atunci când folosim smartphone-urile si care ne pot afecta sanatatea 261Institutul din Timișoara, detalii de ultimă oră! „Să lămurim odată pentru totdeauna: Avem vaccinul împotriva COVID-19!” 1963
SuperClipuri.com 2021