SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 imagini care îţi vor arăta de ce căştile de protecţie îţi pot salva viaţa
Ştim că mai peste tot în lume, cine conduce un vehicul pe două roţi, fie el cu motor sau fără, poartă cască de protecţie.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în domeniul construcţiilor sau în cel al uzinelor cu utilaje grele. Evident, şi în România legislaţia prevede obligativitatea purtării acestor echipamente de protecţie în domeniile menţionate anterior. Dar ştim că românii respectă legile doar în ţările pe care le vizitează.

De fapt, nu ar trebui să ne mirăm, pentru că nici aleşii nu le respectă. De ce ar face-o oamenii de rând? Ar trebui totuşi să se gândească la viaţa lor, măcar în astfel de circumstanţe.

Dacă eşti atent când circuli, sigur vei observa persoane pe bicicletă, pe scuter sau chiar pe motociclete, care pur şi simplu ignoră un pericol care le-ar putea curma viaţa. Probabil au impresia că sunt mai cool când circulă fără cască, cine ştie… Oricând se poate întâmpla o nenorocire şi o simplă casca de protecţie ar putea face diferenţa.

Momente în care căştile de protecţie au făcut diferenţa

Se pare că maxilarul va rămâne la locul său.

Cel puţin pentru moment.

Se pare că ţeasta a scăpat.

De data asta.

Încă o dată, norocul a fost purtarea unei casti de protectie.

Ai văzut vreodată oameni care ar trebuie să poarte căşti de protecţie şi n-o fac, deşi şansele să o încurce sunt mari?

Data viitoare să le atragi atenţia!

Citeste continuarea pe: http://cespun.eu

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mobilizare generala. Medicii britanici vin gratuit să salveze viața unui bebeluș din Cluj. Cei români sunt în concediu 178610 trucuri de la bunicii noștri care încă mai funcționează 3510

Fasole păstăi la borcan pentru iarnă 51Gigantul Amazon angajează încă 75.000 de persoane, pentru a face faţă cererii crescute de livrări la domiciliu în perioada pandemiei 2812 Lucruri moderne care au existat cu mult timp înaintea noastră 2189Stiati ca Ceausescu a facut si minuni? Din mâna conducătorului s-au născut bijuteriile României 221620 de imagini impresionante care dezvăluie multe despre lumea in care traim 905Legea amânării plății facturilor a trecut de Parlament: facturile la apă, energie, gaze se suspendă 3 luni 24548 lucruri pe care mai bine evitați sa le purtati intr-un avion 235520 de imagini cu accidente auto bizare 511
SuperClipuri.com 2021