SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 imagini care îţi vor arăta de ce căştile de protecţie îţi pot salva viaţa
Ştim că mai peste tot în lume, cine conduce un vehicul pe două roţi, fie el cu motor sau fără, poartă cască de protecţie.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în domeniul construcţiilor sau în cel al uzinelor cu utilaje grele. Evident, şi în România legislaţia prevede obligativitatea purtării acestor echipamente de protecţie în domeniile menţionate anterior. Dar ştim că românii respectă legile doar în ţările pe care le vizitează.

De fapt, nu ar trebui să ne mirăm, pentru că nici aleşii nu le respectă. De ce ar face-o oamenii de rând? Ar trebui totuşi să se gândească la viaţa lor, măcar în astfel de circumstanţe.

Dacă eşti atent când circuli, sigur vei observa persoane pe bicicletă, pe scuter sau chiar pe motociclete, care pur şi simplu ignoră un pericol care le-ar putea curma viaţa. Probabil au impresia că sunt mai cool când circulă fără cască, cine ştie… Oricând se poate întâmpla o nenorocire şi o simplă casca de protecţie ar putea face diferenţa.

Momente în care căştile de protecţie au făcut diferenţa

Se pare că maxilarul va rămâne la locul său.

Cel puţin pentru moment.

Se pare că ţeasta a scăpat.

De data asta.

Încă o dată, norocul a fost purtarea unei casti de protectie.

Ai văzut vreodată oameni care ar trebuie să poarte căşti de protecţie şi n-o fac, deşi şansele să o încurce sunt mari?

Data viitoare să le atragi atenţia!

Citeste continuarea pe: http://cespun.eu

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de de fotografii istorice greu de uitat pe care putine persoane le-au vazut 6716Top 20 cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au cumparat 61

7 semne mai puţin evidente care îţi arată că trebuie să îţi duci copilul la medic 161512 fotografii cu mirese din întreaga lume care îți pot face o nouă percepție asupra vestimentației de nuntă 79816 Oameni care nu au lăsat zăpadă să le ia simțul umorului 36413 secrete antice ale frumuseții care sunt utile chiar și astăzi 48024 de fotografii care vă pot face să vă întrebați cum este posibil asa ceva 433020 de situații nepotrivite pe care nu ați vrea să le intalniti niciodata 179215 actori ai tineretilor noastre pe care abia dacă ii mai recunoaștem astăzi 4429Ştefan a refuzat Cambridge-ul pentru a studia la Iaşi. Tânărul vrea să-şi folosească cunoştinţele în România 102
SuperClipuri.com 2022