SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

S-a demonstrat ca bunica este cel mai important om din viata copilului. IATĂ EXPLICAȚIA
„Bunica” este un cuvânt magic! Câte amintiri plăcute sunt legate de acest cuvânt! Cele mai gustoase clătite, somn dulce, bucuria întâlnirii, aventurile de vară de neuitat și multe multe alte lucruri deosebite ne leagă de scumpele noastre bunicuțe.
Bunicele se asociază cu poveștile, vara, bunătatea, blândețea, prăjiturile gustoase, dulceață.

Legătura geneticăBunica pe linie maternă joacă un rol important în viața copilului. Ea nu doar îi transmite cunoștințele, experiența necesară, dar îi și dăruiește dragoste, căldură și grijă. Legătura este mult mai profundă.

Savanții au remarcat faptul că legătura se formează la nivel de gene!
„Un fapt știut: copiii moștenesc potențialul genetic nu de la părinți, ci de la bunei, la fel cum părinții au primit ADN-ul lor de la buneii lor. De aceea, deseori se întâmplă ca copiii noștri să semene cu rudele noastre decedate”, a menționat unul din specialiștii în inginerie genetică.

De asemenea, specialiștii menționează că o mare parte din informația genetică este primită de copii de la bunicile de pe linie maternă!
Desigur, totul este relativ și fiecare familie este unică. Copilul poate să semene foarte mult cu bunica de pe linia paternă. Când este vorba de genetică este destul de greu să ghicești desfășurarea evenimentelor.

Prin urmare, toți părinții trebuie să știe ce rol important îl joacă rudele lor în soarta copilului și ceea ce se numește astăzi „intelect emoțional”.
Specialiștii afirmă că: „Emoțiile pe care le-a simțit bunica în timpul sarcinii sale pot influența dezvoltarea copilului fiicei ei.

Este important de înțeles că familia este un organism întreg, unde toate componentele sunt strâns legate între ele. Toate luate împreună, genele și starea de bine, pe care le vedem în noi înșine, le transmitem copiilor și nepoților, așa cum transmitem bolile și obiceiurile negative și dependența.”

Din acest motiv nu trebuie să aveți o atitudine neglijentă față de sănătatea dvs. În acest fel, nu vă dăunați doar dvs., dar și viitoarelor generații, iar aceasta este cea mai mare iresponsabilitate.
Fiecare dintre noi se bucură de fiecare reîntâlnire cu buneii, de timpul petrecut împreună și de bunele deprinderi pe care le-am învățat de la ei.

Sursa – uti24.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Salvie - beneficii, proprietati si contraindicatii – Natura Vindecătoare 2316 Oamenii care cred că balul lor este mai important decât covorul roșu la Oscar 1419

20 Citate puternice spuse de Keanu Reeves care pot deschide ochii lumii 391Prajitura felii de lamaie.. Reteta completa 687Asculta aceasta COLINDA‚ cu un mesaj PROFUND ce iti va face PIELEA de GA‚INA‚...! Daca ti-a placut acest colind nu uita sa o distribui mai departe - VIDEO 23567Călătoriile ne fac mult mai fericiți decât orice bogăție materială! 6810 lucruri pe care le poți face cu o doză de Coca Cola 70420 de lucruri populare din anii 90 care cu siguranta ne vor aduce aminte de copilarie 17311 orașe care au facut o schimbare uriasa pentru a salva planeta 687Un studiu a dezvăluit că bebelușul tău folosește strategii pentru a te face să zâmbești si pentru a-ți arăta dragostea pe care ti-o poarta 79
SuperClipuri.com 2022