SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !!
Din pacate scolile din Romania sunt de multe ori adevarate pericole pentru elevi. In loc sa vina sa invete copii sunt pusi sa stea in frig si sa mearga la baie in fundul curtii eventual dupa ce au trecut si de cainele vecinului. In timp ce politicienii chelutie milioane de euro pe referendumuri care nu isi au nici un rost scolile se darama peste elevi in timp ce invata. Acest lucru s-a intamplat recent si in Buzau unde tavanul unei clase a cedat in timp ce elevii dadeau teza.

Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu” din Buzău, în jurul orei 9 dimineața. Din fericire, niciunul dintre elevii de clasa a XII-a nu a fost rănit.

Tavanul era unul fals, alcătuit din panouri. Două eleve au fost atinse ușor de panourile căzute, însă nu a fost nevoie de prezența unei ambulanțe, notează sursa citată.

Tavane prăbușite și în București și Alexandria

Acesta nu este primul incident de acest fel din școlile din România. În trecut au avut loc și alte accidente, iar unele dintre ele ar fi putut provoca adevărate tragedii deoarece nu era vorba de tavane false, ci de unele obișnuite.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cercetătorii sunt de părere că uneori, câinii ne înțeleg mai bine decât oamenii 80Acest Cantec e Special pentru ROMANII plecati in Strainatate - VIDEO 100788

19 cascadorii care sunt 100% copii ale actorilor celebri 1277Un copil erou (11 ani), strânge bani să-și crească sora (1 an) în Satu Mare! 1340Iată care este motivul pentru care Regina poartă întotdeauna poseta dupa ea oriunde merge 827Nu ne putem despărți de un partener sufletesc 144Cel mai curajos barbat! A sărit de la 6800 de metri fără parașută. 23815 sculpturi care parca sfideza legile fizicii si cuceresc milioane de oameni 95Efectele usturoiului luat dimineaţa, pe stomacul gol, peste asteptarile oricui 3443Această problemă pentru elevii chinezi a pus în dificultate tot internetul 1442
SuperClipuri.com 2021