SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !!
Din pacate scolile din Romania sunt de multe ori adevarate pericole pentru elevi. In loc sa vina sa invete copii sunt pusi sa stea in frig si sa mearga la baie in fundul curtii eventual dupa ce au trecut si de cainele vecinului. In timp ce politicienii chelutie milioane de euro pe referendumuri care nu isi au nici un rost scolile se darama peste elevi in timp ce invata. Acest lucru s-a intamplat recent si in Buzau unde tavanul unei clase a cedat in timp ce elevii dadeau teza.

Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu” din Buzău, în jurul orei 9 dimineața. Din fericire, niciunul dintre elevii de clasa a XII-a nu a fost rănit.

Tavanul era unul fals, alcătuit din panouri. Două eleve au fost atinse ușor de panourile căzute, însă nu a fost nevoie de prezența unei ambulanțe, notează sursa citată.

Tavane prăbușite și în București și Alexandria

Acesta nu este primul incident de acest fel din școlile din România. În trecut au avut loc și alte accidente, iar unele dintre ele ar fi putut provoca adevărate tragedii deoarece nu era vorba de tavane false, ci de unele obișnuite.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cele mai perfecte 30 de fotografii pe care le veți vedea vreodată 308Trăiește viața frumos, după regulile renumitului psiholog Mihail Litvak 71

9 alimente care pretind că sunt sănătoase insa in realitate sunt daunatoare 996La doar 13 ani a câştigat peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur, insa acesta a fost răsplătit cu monede de 50 de bani. Olimpic: „Noi ne putem realiza oriunde, România nu ştiu dacă are aceeaşi şansă!“ 11406 moduri naturale de a tine tantarii departe de corpul tau 4722Lecții simple (dar eficiente) pe care să le ții minte toată viața 34518 persoane care se vor gandi de doua ori inainte sa mai merga la o petrecere 22211 comportamente toxice, care îți vor distruge sufletul 562Ne îmbolnăvim, în primul rând pentru că uităm să râdem, să ne bucurăm de viață 59Pentru toti Romanii plecati departe de tara lor.. Plange mama si suspina ca stau in tara straina - VIDEO 59784
SuperClipuri.com 2022