SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum
Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Eliza are 12 ani și este o elevă model. Fata Adrianei Iliescu a câștigat diplome la diverse olimpiade, dar și la concursuri muzicale.

Adriana Iliescu a devenit mamă în 2005, la 67 de ani, după o înseminare artificială. În scurt timp, a devenit unul dintre cele mai controversate subiecte, însă a reușit să îi ofere fiicei sale tot ce avea nevoie, iar Eliza a răsplătit-o fiind un copil cuminte și apreciat.

Fiica celei mai bătrâne mame din România are o relație specială cu mama ei Mai mult, Eliza Iliescu a devenit în urmă cu ceva timp, majoretă la școala în care învață, iar dovada stă în cele mai recente imagini cu fata, devenite publice.

În prezent, Adriana Iliescu are 80 de ani, dar asta nu o împiedică să fie o mamă grijiulie și dedicată pentru copilul ei. Adriana face teme cu fata ei și o pregătește temeinic pentru testele de Evaluare Națională, pe care Eliza le va susține anul viitor, potrivit Kanal D. Adriana Iliescu nu prea are bani pentru meditațiile fiicei ei așa că, Eliza studiază singură acasă, sub îndrumarea mamei sale.

„Eliza a inceput școala. Avem emoţii mari şi ne canalizăm toată atenţia spre pregătirea să şcolară. Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două. Eu sunt profesor de limba şi literatură română şi Eliza este foarte bună la această materie, iar la matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar şi învăţăm la toate materiile. Planul meu ar fi că Eliza să fie acceptată la un liceu din cartier, unul din cartier, iar ea ar vrea să meargă alături de colegele ei la unul central. Ei, să vedem ce o mai fi până la vara”, a declarat recent Adriana Iliescu.


SURSA

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O singură curmală cauzează un proces ireversibil în organism 4705Dragoș Bucur spune de ce i-a fost ușor să adopte o fetiță de etnie romă 874

Cum arătau 20 de prezentatori de emisiuni TV cand erau tineri si la inceputul carierei 101Acesti oameni excepționali au făcut această lume un loc mai bun!!! 37Toti romanii trebuie sa citeasca acest GHID practic în caz de CUTREMUR! 16325 de fotografii surprinse de cei de la „National Geographic", care fac timpul să se oprească 745„Atlasul frumuseții” - un proiect care promovează frumusețea femeii 236Cum sa faci diferenta intre parfum si apa de toaleta, un mic truc pe care toata lumea trebuie sa il stie 10320 de animale de companie care si-au gasit cele mai inedite locuri in care sa se odihneasca 1217Studiile arată că pomii au sentimente! 66
SuperClipuri.com 2021