SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Trei fraţi Saint Bernard inseparabili au fost abandonaţi la adăpost – personalul a hotărât să le găsească tuturor un cămin permanent
Oricât am încerca, nu vom înţelege niciodată modul în care unii oameni îşi pot abandona animalele la adăpost şi apoi îşi văd de viaţa lor ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Din păcate aceşti oameni nu-şi tratează animalele cu dragostea şi respectul pe care le merită. Sunt persoane care se plictisesc de câinii lor, ca şi cum ar fi nişte piese vechi de mobilier şi cred că oricând se pot debarasa de ei.

În octombrie 2018, Edmonton Humane Society a primit trei câini Saint Bernard pe nume Goliath, Gunther şi Gasket. Angajaţii nu ştiau de unde provin sau cum au ajuns în sistemul de adăposturi, dar şi-au dat seama repede că aceşti trei câini erau cu totul speciali…

Când patrupezii au ajuns în adăpost, pe lângă faptul că erau puţin subponderali, erau perfect sănătoşi. De fapt, nu prezentau deloc semne de suferinţă… cu excepţia momentului în care personalul adăpostului a încercat să-i despartă.

S-a constatat că fraţii împărtăşesc o legătură excepţională, căutându-se în mod constant unii pe alţii când nu erau împreună. Fiecare dintre ei era agitat şi îşi căuta fraţii când ceilalţi erau absenţi… prezentând semne clare de anxietate.

În căutarea unui cămin permanent
Drept urmare, Edmonton Humane Society a hotărât că pur şi simplu nu există altă cale decât aceea ca cineva să fie de acord să-i adopte pe toţi trei la un loc.

Jamey Blair, manager la EHS, a declarat într-un comunicat de presă: „Aceşti trei giganţi blânzi au câştigat inimile personalului şi ale voluntarilor – chiar şi cu saliva lor excesivă. În timp ce statutul lor de animale de companie unite reprezintă o provocare unică pentru a le găsi o casă care să poată avea grijă de cele 159 de kilograme cât cântăresc în total, suntem încrezători că există o familie care să le ofere celor trei câini o nouă şansă”.

Bineînţeles, găsirea unei case pentru trei câini de statura lor nu este o sarcină uşoară. Puşi la un loc, cei trei cântăresc 159 de kilograme şi nu numai că necesita mult spaţiu pentru a alerga şi a se juca, dar şi costurile cu hrănirea lor se ridică la aproximativ 350 de dolari în fiecare lună.

Cu toate acestea, adăpostul a făcut tot posibilul pentru a se ţine de cuvânt. Pe scurt, după ce povestea lor a devenit virală, cererile de adopţie nu conteneau să vină din toate colţurile lumii. Au aplicat oameni care locuiesc în Canada, în S.U.A. şi chiar în Australia, astfel încât, după un timp, Edmonton Humane Society a fost nevoită să nu mai accepte noi cereri.

În cele din urmă, a fost aleasă o familie din Edmonton, adăpostul considerându-i ca fiind cea mai bună alegere în a le oferi lui Goliat, Gunther şi Gasket, casa perfectă.

Cei trei câini sunt acum fericiţi şi obişnuiţi cu noul lor mediu de viaţă. Ei au o curte mare pentru a juca şi sunt încântaţi că sunt împreună… aşa cum trebuia să fie.

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce se întâmplă in corpul tău dacă asculți oamenii de știință și bei un pahar de vin în fiecare seară 151Aceste FEMEI nu cunosc termenul de DECENȚĂ. Vezi cele mai UMILITOARE IPOSTAZE în care au fost surprinse 2124

22 de fotografii istorice care ne arata o parte mai putin stiuta a istoriei noastre 346De ce zodia Balanță este una dintre cele mai bune zodii din întreg zodiacul 19613 fapte nestiute despre Coreea de Nord despre care nu ai avut nici o idee 3844Baiatul s-a dat Tare si s-a apropiat de apa.. ce a urmat este Groaznic.. toti au ramas Socati - VIDEO 47852O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească 125810 fapte despre Pământ despre care nu știam (atenție: nu ratați anul 2034) 2804Cele 9 neveste ale conducătorilor din Orientul Mijlociu: cum arată și cine sunt 1734O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa 19923
SuperClipuri.com 2022