SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Trei fraţi Saint Bernard inseparabili au fost abandonaţi la adăpost – personalul a hotărât să le găsească tuturor un cămin permanent
Oricât am încerca, nu vom înţelege niciodată modul în care unii oameni îşi pot abandona animalele la adăpost şi apoi îşi văd de viaţa lor ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Din păcate aceşti oameni nu-şi tratează animalele cu dragostea şi respectul pe care le merită. Sunt persoane care se plictisesc de câinii lor, ca şi cum ar fi nişte piese vechi de mobilier şi cred că oricând se pot debarasa de ei.

În octombrie 2018, Edmonton Humane Society a primit trei câini Saint Bernard pe nume Goliath, Gunther şi Gasket. Angajaţii nu ştiau de unde provin sau cum au ajuns în sistemul de adăposturi, dar şi-au dat seama repede că aceşti trei câini erau cu totul speciali…

Când patrupezii au ajuns în adăpost, pe lângă faptul că erau puţin subponderali, erau perfect sănătoşi. De fapt, nu prezentau deloc semne de suferinţă… cu excepţia momentului în care personalul adăpostului a încercat să-i despartă.

S-a constatat că fraţii împărtăşesc o legătură excepţională, căutându-se în mod constant unii pe alţii când nu erau împreună. Fiecare dintre ei era agitat şi îşi căuta fraţii când ceilalţi erau absenţi… prezentând semne clare de anxietate.

În căutarea unui cămin permanent
Drept urmare, Edmonton Humane Society a hotărât că pur şi simplu nu există altă cale decât aceea ca cineva să fie de acord să-i adopte pe toţi trei la un loc.

Jamey Blair, manager la EHS, a declarat într-un comunicat de presă: „Aceşti trei giganţi blânzi au câştigat inimile personalului şi ale voluntarilor – chiar şi cu saliva lor excesivă. În timp ce statutul lor de animale de companie unite reprezintă o provocare unică pentru a le găsi o casă care să poată avea grijă de cele 159 de kilograme cât cântăresc în total, suntem încrezători că există o familie care să le ofere celor trei câini o nouă şansă”.

Bineînţeles, găsirea unei case pentru trei câini de statura lor nu este o sarcină uşoară. Puşi la un loc, cei trei cântăresc 159 de kilograme şi nu numai că necesita mult spaţiu pentru a alerga şi a se juca, dar şi costurile cu hrănirea lor se ridică la aproximativ 350 de dolari în fiecare lună.

Cu toate acestea, adăpostul a făcut tot posibilul pentru a se ţine de cuvânt. Pe scurt, după ce povestea lor a devenit virală, cererile de adopţie nu conteneau să vină din toate colţurile lumii. Au aplicat oameni care locuiesc în Canada, în S.U.A. şi chiar în Australia, astfel încât, după un timp, Edmonton Humane Society a fost nevoită să nu mai accepte noi cereri.

În cele din urmă, a fost aleasă o familie din Edmonton, adăpostul considerându-i ca fiind cea mai bună alegere în a le oferi lui Goliat, Gunther şi Gasket, casa perfectă.

Cei trei câini sunt acum fericiţi şi obişnuiţi cu noul lor mediu de viaţă. Ei au o curte mare pentru a juca şi sunt încântaţi că sunt împreună… aşa cum trebuia să fie.

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 mame amuzante care au făcut totul pentru a-și încălzi bebelușii adoptati 30617 fapte celebre în istorie care s-au intamplat pentru prima data acum mult timp 1295

11 benzi desenate extrem de amuzante care ne arata cum se schimbă viața după 25 de ani 437 lucruri neașteptate pe care câinii le pot mirosi 408Priviti cum acest sofer de TIR a evitat un adevarat macel printr-o manevra la care nimeni nu se astepta. Fara Cuvinte! Sofer erou! 3093Filip Jianu, noua stea a tenisului romanesc!!! Este in semifinale la Australian Open!!!! 1298 Exemple de etichete japoneze care ne induc in eroare 1969A intrat la Brasov in curba cu 90 km/h, iar ce a urmat este infricosator ! VIDEO 1508617 fotografii cu animale care te-ar putea lăsa confuz 63910 Fenomene curioase care apar pe planeta noastră, precum Gogoși de zăpadă sau Ploaia rosie! 861
SuperClipuri.com 2021