SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa?
Populaţia planetei se află în continuă creştere, iar tot mai mulţi oameni se mută din zona rurală către oraşe, ceea ce reprezintă o provocare pentru autorităţi. Apar tot mai multe locuinţe, însă spaţiul este limitat, mai ales în urbe precum Hong Kong-ul.

Casele cușcă au fost populare ani la rând în China, acolo ducându-și veacul oamenii săraci. Însă, în ultimii 10 ani, numărul caselor cușcă au scăzut, ele fiind înlocuite de apartamentele-sicriu. Este impropriu spus apartament, însă cei care locuiesc în ele așa le consideră.

Aceste cutii mici de lemn, de 15 m², sunt și dormitor, bucătărie, iar pentru unii chiar și baie. Conform Societății pentru organizația comunitară (SoCo), se estimează că aproximativ 200.000 de oameni din Hong Kong trăiesc în locuințe inadecvate. Zeci de mii de apartamente-sicriu pot fi găsite în Hong Kong, orașul fiind unul dintre cele mai populate localități de pe pământ.

Pentru a arăta lumii realitatea crudă din Hong Kong, fotograful Benny Lam evidențiază prin intermediul fotografiilor sale condițiile de viață sufocante din apartamente subdivizate ale Hong Kong-ului, punând accent astfel pe viața acestor comunități ascunse. “Sunt încă în viață, chiar dacă totuși sunt deja înconjurat de patru scanduri, precum într-un sicriu!“ – acestea au fost unele dintre cuvintele lui Benny Lam în timp ce se afla în apartamentele-sicriu.

Imaginile surprinse de acesta reliefează realitatea crizei de locuințe din Hong Kong, o situație alarmantă în care 200.000 de de oameni trăiesc în condiții inumane, pentru că nu își pot permite altceva.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Nu lua totul personal, oamenii cu energie negativă, se luptă cu ei înșiși 67Motivul pentru care Mircea Radu tine post de 12 ani 492

24 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 64Aceste caracteristici ale corpului le au numai 5% din persoanele din lume 131926 de fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 60245 lucruri pe care să nu le cauți pe Google 1744Povestea unei femei, imbracata intr-o rochie decolorata, numele careia este cunoscut in lumea intreaga! 76417 descoperiri bizare care au uimit intreaga lume 1061„Kim Jong-un a murit după o operație la inimă”. Adevărul despre liderul Coreei de Nord și cine a făcut anunțul 881Femeia adoptă un câine bătrân din adăpost – apoi îşi dă seama că patrupedul arată şi se comportă neaşteptat de familiar 3263
SuperClipuri.com 2022