SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

11 Femei care dovedesc că frumusețea nu are nici o limită
Aceste modele schimbă complet ideea de frumusețe modernă. Ele sunt captivante, la fel si în unicitatea și originalitatea lor. Nu sunt ca toți ceilalți.

Aceasta este ceea ce noi, iubim mai ales în oameni – când sunt frumoși și rămân ei înșiși.

11. Chantelle Brown-Young

Acest model canadian suferă de un defect de pigmentare a pielii de când avea 3 ani. A reușit să transforme deficiența într-un avantaj și a devenit model.

10. Viktoria Modesta

Aceasta cântăreața și model leton are 15 operații ineficiente la picior, care a fost rănită în ziua în care s-a născut. Piciorul trebuia să fie amputat curând după aceea. Acest lucru nu a diminuat încrederea în sine … tocmai contrariul.

9. Erica Irwin

Modelul californian de 35 de ani, Erica Irwin, este considerat unul dintre cele mai înalte modele din lume – datorită înălțimii sale de 205 cm.

8. Masha Tyelna

Acest model ucrainean are ochi uimitor de mari. Oamenii o numesc adesea un „elf frumos”.

7. Carmen Dell’Orefice

Acest model are deja 84 de ani, dar este încă frumos și fotografiat pentru cele mai populare reviste din lume, prezinta pe podium și devine fața campaniilor publicitare.

6. Jamie Brewer

Ea este primul model cunoscut în lume, cu sindromul Down, și a câștigat popularitate ca actriță în seria TV American Horror Story.

5. Denise Bidot

Acest model portughez de 28 de ani este unul dintre cele mai populare modele de dimensiuni plus. Bidot este mândru că este un exemplu pentru toate femeile care au o greutate mai mare de 55 kg.

4. Casey Legler

Acest model francez a fost prima femeie care a semnat un contract de model ca barbat. Cu alte cuvinte, Casey Legler a început să facă publicitate îmbrăcămintei bărbaților. Înălțimea ei este de 188 cm, iar tunsoarea ei scurta și bărbia bine definită o fac într-adevăr să pară un tânăr.

3. Moffy

Ea este numită noua Kate Moss. Moffy a devenit cunoscută datorita ochiului ei.

2. Diandra Forrest

Diandra este un albino-afro-american cu ochi verzi. Albinismul este un fenomen foarte rar întâlnit în rândul oamenilor întunecați și este foarte apreciat în industria modei.

1. Lolita, negru Hannah Montana

Lumea este acum impresionată de frumusețea incredibilă a „zeiței de melanină” și a supermodelului negru de cărbune și de cea mai frumoasă tânără care se numește Black Hannah Montana.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

De ce zodia Balanță este una dintre cele mai bune zodii din întreg zodiacul 1965 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 2272

18 copii ai celebritatilor care au ajuns astazi mari si greu de recunoscut 25210 Puncte de presiune pentru a scăpa de stres si durere 59518 poze istorice care ne arata o parte mai putin stiuta a istoriei noastre despre care nu se vorbeste 127122 de fotografii care te pot face sa crezi ca nu vezi bine 8920Planul lui Streinu-Cercel: Izolarea în casă, pentru 3 luni, a persoanelor peste 40 de ani 302Dan Bălan a lansat „Numa numa 2“, continuarea celebrei „Dragostea din tei“ 2168 idei care te vor ajuta să-ți înveți copilul să păstreze curățenia din toată casa 16479 teste medicale simple pe care le poți face chiar la tine acasă 1020
SuperClipuri.com 2021