SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mobilizare generala. Medicii britanici vin gratuit să salveze viața unui bebeluș din Cluj. Cei români sunt în concediu
Mobilizare generală pentru un băiețel de numai o săptămână care s-a născut la Cluj cu o gravă malformație la inimă.

Copilul trebuia operat de urgență, însă, din păcate, cei doi medici care fac asemenea intervenţii în România sunt în concediu. Bebelușii care se nasc cu astfel de malfromatii trebuie ajutați în primele săptămâni de viață. În final, o echipă de medici din Anglia s-a oferit să îl opereze, de urgență, gratuit.

Imediat după naşterea băieţelului la clinica din Cluj, Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte în Comisia de Sănătate, a făcut un apel la alţi medici care nu sunt în concediu şi care sunt capabili să îl opreze pe Ştefan. Din păcate, în România, astfel de operaţii le fac doar doi medici: unul de la Targu Mureş şi altul la Cluj şi este vital ca ele să fie realizate imediat după naştere.

De acest caz, devenit public pe reţelele sociale, a auzit şi o echipă de medici din Bristol care vor veni special în ţara în 14 ianuarie ca să îl opereze atât pe el, cât şi pe alţi copii aflaţi acum în spitalul din Sibiu.

Probleme sunt şi în ceea ce priveşte reanimarea pediatrică, mai precis procedurile vitale necesare după aceste intervenţii pe cord deschis. Dacă analizele vor fi bune, copilul va putea fi operat săptămâna viitoare.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Gest superb facut de un roman!! Acesta si-a donat o parte de ficat unei straine! 226Oamenii de știință confirmă că cei din jur absorb energia de la ceilalți 622

10 Povesti de dragoste din viața reală care apar în filme 90110 poze cu căței care cerșesc după mâncare la care vor putea rezista doar oamenii cu inimi de gheață 2234Fasole păstăi la borcan pentru iarnă 519 celebrități excepționale care au facut pentru fanii lor lucruri incredibile 27722 de oameni care nu au primit doar o fotografie cu o celebritate, ci o adevărată poveste 85118 copii ai celebritatilor care au ajuns astazi mari si greu de recunoscut 252Problema cancerului poate fi rezolvata!! Google ne vine in ajutor! 328Încă un ministru român s-a făcut de râs la Bruxelles. „Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles“ 1705
SuperClipuri.com 2021