SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mobilizare generala. Medicii britanici vin gratuit să salveze viața unui bebeluș din Cluj. Cei români sunt în concediu
Mobilizare generală pentru un băiețel de numai o săptămână care s-a născut la Cluj cu o gravă malformație la inimă.

Copilul trebuia operat de urgență, însă, din păcate, cei doi medici care fac asemenea intervenţii în România sunt în concediu. Bebelușii care se nasc cu astfel de malfromatii trebuie ajutați în primele săptămâni de viață. În final, o echipă de medici din Anglia s-a oferit să îl opereze, de urgență, gratuit.

Imediat după naşterea băieţelului la clinica din Cluj, Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte în Comisia de Sănătate, a făcut un apel la alţi medici care nu sunt în concediu şi care sunt capabili să îl opreze pe Ştefan. Din păcate, în România, astfel de operaţii le fac doar doi medici: unul de la Targu Mureş şi altul la Cluj şi este vital ca ele să fie realizate imediat după naştere.

De acest caz, devenit public pe reţelele sociale, a auzit şi o echipă de medici din Bristol care vor veni special în ţara în 14 ianuarie ca să îl opereze atât pe el, cât şi pe alţi copii aflaţi acum în spitalul din Sibiu.

Probleme sunt şi în ceea ce priveşte reanimarea pediatrică, mai precis procedurile vitale necesare după aceste intervenţii pe cord deschis. Dacă analizele vor fi bune, copilul va putea fi operat săptămâna viitoare.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească 126022 de muncitori care au o multime de explicatii de dat dupa o zi de munca 311

Elevul genial dintr-un sat din Suceava: face zilnic 50 de kilometri pentru a merge la şcoală şi a luat argint la Olimpiada 4164Copiii din Asia sunt printre cei mai sănătosi din lume, iar aici va explicam si de ce 1995Ce dragut e acest Bebelus.. Cum reactioneaza cand o aude pe MAMA lui Cantand - vezi VIDEO 15450Invatati-va creierul sa creada ca totul este posibil. 4 sfaturi esentiale care te vor ajuta sa descoperi tot ce este mai bun in tine. 375Primarii de comune vor să fie șefii polițiștilor și să îi evalueze 1017Gerul de -30 °C a năvălit în SUA fiindcă vortexul polar a fost destabilizat. Surpriză: totul a pornit din Maroc! 1453Dacă ai fost crescută de o mamă puternică și iubitoare, ai devenit o femeie tare și sigură pe sine 72Un studiu a descoperit că persoanele cu tatuaje au o șansă mai bună de a obține un loc de muncă 51
SuperClipuri.com 2023