SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Care este motivul pentru care mama este intodeauna mama
A fi tată este un pic mai ușor. Tata nu te poartă 9 luni in pântec. Nu vomită, nu are o vezică compresată. Tati nu are corpul invadat de un bisturiu, el nu face o cezariana, nu face o naștere naturală, nu devine nebun de la hormoni.

Tatăl nu-și vede pieptul sângerând pentru a-și hrăni copilul, nu rămâne treaz până în zori, nu trece mâna pe nasul copilului de 569 ori pe noapte, pentru a vedea dacă respiră. Tati nu-si indeparteaza indoielile pe grupurile de mame, nu sufera pentru corpul sau schimbat, cand il vede in oglinda, tata poate sa-l returneze pe bebe la mama cand isi pierde respiratia de la prea mult plâns.

Tata are o gardă in spate numită mamă.

Desigur, a fi tată este important: foarte important. Tata e bun. Tata glumește, conversează, joacă, face baita, participă activ, strange pe cineva de gât, dacă este necesar. Tata e bun, oferă siguranța. Ucide și doi, dacă trebuie.

Dar mama este diferită. Mama merge mai presus de bine si de rau. Mama are „autoritate spirituală” asupra copilului ei, mama renunță, mama îi cere lui Dumnezeu în fiecare zi să intervină pentru copiii ei. Mama lasa prieteni, mama ramane acasa cand toata lumea se simte bine. Nu își permite băi lungi!
Mama trăiește pentru puiul ei!

Persoana bună este cea care îi iubește copilul, locul bun este unde poate merge cu copilul ei. Mâncarea bună este cea care nu provoacă îmbalonare , promoția bună este cea a scutecelor.
Mama nu are un interes mai mare decît bunăstarea copilului ei.

Mama cunoaște data fiecărui vaccin, suferă de febră, lacrimi și mii de lacrimi. Mama, urcă pe candelabru pentru a câștiga un zâmbet, nu se uită la un ziar fără să-și imagineze „Doamne Dumnezeule, și dacă ar fi fost fiul meu?”

Mama se confruntă cu o armată … cu tocuri înalte și pieptul deschis!

Dacă totul și toți lipsesc, mama va fi lângă copilul ei. Mama este mama! Dar și tata rămâne tot tată!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

SCENE SCANDALOASE în biserici: Poliția a luat mascații și s-a dus peste preoți, în timpul slujbelor/ UPDATE: Replica Poliţiei 234Test de personalitate. Alege un numar si afla multe adevaruri despre tine 2410

Am testat cele mai populare 14 trucuri culinare ale Internetului, priviti care a fost rezultatul 1440Un copil de 12 ani din Romania este cel mai tanar masterand in IT din istoria Europei!!!! 241817 imagini care ilustreaza puterea reală a destinului 18255 motive pentru care avem nevoie de un Berbec in viata noastra 59712 frati au intrat pe scena. Apoi au SURPRINS toata lumea cu ceea ce a urmat! 89181Cel mai gustos desert. Pur și simplu ai turnat și e gata 303Acest tren o sa te fac sa vrei sa traiesti in el. Priviti cat este de frumos 10421 de Animale care au o mulțime de întrebări pentru oameni și ar dori să înțeleagă ce se află în capul nostru 223
SuperClipuri.com 2022