SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Globurile de Aur 2020. O tânără care a plimbat tava cu apă prin fața celebrităţilor a devenit extrem de populară
”Şi premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar merge la… fata cu apa“, a scris un utilizator pe Twitter referitor la apariția unei tinere angajate de compania Fiji pentru a servi apă celebrităților pe covorul roșu, la gala Globurilor de Aur 2019, care a devenit extrem de populară pe reţelele socializare.

Pe lângă zecile de celebrităţi care au strălucit pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur 2019, ce a avut loc duminică seara în Los Angeles, o tânără necunoscută a reuşit să se evidențieze prin simpla prezenţă şi să devină ”regina balului“, aşa cum au numit-o internauţii, informează Mashable.

Modelul Kelleth Cuthbert, din Los Angeles, angajată de compania Fiji să le servească apă plată vedetelor la sosirea la ceremonia de acordare a Globurilor de Aur, a oferit unul dintre cele mai amuzante momente ale serii, apărând în nenumărate fotografii cu actorii şi actriţele de la Hollywood.

Literalmente, tânăra a fost omniprezentă, încrezătoare, zâmbind relaxată în faţa fotografilor, chiar dacă poziția sa nu era cea de prim plan.

Fotografiile în care tânăra apare alături de celebrităţi precum Heidi Klum, Idris Elba, Jim Carrey şi Richard Madden au devenit virale, stârnind amuzamentul internauţilor.

În plus, pe Twitter a apărut şi un cont dedicat tinerei, Fiji Water Girl.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de persoane care au dat o a doua șansă lucrurilor lor vechi, iar rezultatele au fost uimitoare 18322 de fotografii care dovedesc că este mai bine să nu te întorci la moda anilor ’80 641

10 motive surprinzătoare pentru care nu puteți obține un somn bun 1681Ia priviti CUM SE AGATTA‚ o ROMANCA‚ in Marea Britanie! Nu m-am gandit niciodata ca se lasa asa usor... Nu pot sa cred asa ceva - VIDEO 9697Turte dulci de casă în 20-25 minute – Sunt moi și aromate de se topesc în gură 236Cum arătau acesti 20 de actori celebri la începutul carierei lor 219Cea mai bizara manichiura! Priviti cum unghiile devin.. degete. Transformarea e infricosatoare 174Cum să rezolvați toate problemele legate de somn cu usurință 1648Aceasta Fata a Cucerit Publicul cu Cantecul ..Bate tare cu piciorul - vezi VIDEO 14434824 lucruri care ar trebui utilizate în întreaga lume pentru a ne face viața mai ușoară 558
SuperClipuri.com 2022