SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 trucuri de la bunicii noștri care încă mai funcționează
# 1. Trandafirul va trăi de două ori mai mult dacă ați pune o jumătate de aspirină în apă.

Aspirina previne dezintegrarea apei și ajută la conservarea crizantemei, garoafelor, gladiolilor și trandafirilor. În ceea ce privește narcisele, este mai bine să adăugați un vârf de sare în apă. Utilizati niște oțet pentru dalii.

# 2. Pentru a învăța copilul să țină un pix corect, utilizați o bandă de cauciuc.

Puneți o bandă de cauciuc pe mână și apoi atașați un pix cu capacul îndreptat spre încheietura mâinii. Acum, rotiți-o cu 180 °. Pixul va rămâne în poziția corectă.

# 3. Presărați sare pe o pată de grasime  cât mai repede posibil.

Sarea va absorbi majoritatea grăsimilor. Doar stropiți, așteptați și agitați.

# 4. Ojele de unghii uscate pot fi diluate cu un produs de îndepărtare a unghiilor.

Câteva picături de acetona vor face oja nu numai mai lichidă, ci si mai lucioasă. Cu toate acestea, sa nu adaugati prea multa caci va deveni prea apoasă.

# 5. O tavă arsă poate fi curățată cu ușurință prin fierberea apei sărate în ea.

Puteți curăța cu ușurință chiar și o suprafață arsă groasa fără detergenți speciali. Pur și simplu adăugați câteva linguri de sare în apă și fierbeți timp de 15-20 de minute.

# 6. Puteți să vă curățați degetele de suc de sfeclă sau de nuci cu lamaie.

Sapunul obișnuit doar consolidează culoarea purpurie. De aceea, pentru a scăpa de petele întunecate din sfeclă sau fructe de pădure, este mai bine să folosiți suc de lamaie. Sau puteți freca pur și simplu mâinile cu o bucată de lamaie.

# 7. Ouăle nu se vor sparge și albusul nu se va scurge în timp ce se fierbe dacă le puneți în apă sărată.

Sarea nu va afecta craparea ouălor, dar va împiedica scurgerea albusului de ou, lăsându-i gustul natural așa cum este.

# 8. Pentru a evita ruperea pâinii, bagati intai cuțitul în apă clocotită.

Pentru a vă asigura că pâinea proaspătă nu se descompune atunci când o taiați, puneți cuțitul mai întâi în apă clocotită.

# 9. Cartofii ajută la eliminarea iritațiilor și a inflamației cauzate de mușcăturile de insecte.

Luați un cartof mic, spălați-l și tăiați-l. Atașați partea tăiată la o rană sau o mușcătură curată și fixați-o cu un bandaj .

Cartofii reduc mancarimea si inflamatia si ajuta la hidratarea unei rani, ceea ce mareste viteza de vindecare. Ajută la orice mușcături și iritații.

# 10. Definiți instrucțiunile cardinale cu un ceas de mână.

Luați un ceas de mână și rotiți-l astfel încât mâna  să se confrunte cu soarele. Apoi împărțiți unghiul dintre mâna, oră și numărul 1 pe jumătate. Linia care separă unghiul va indica spre sud.

Până la prânz, sudul va fi în partea dreaptă a soarelui, iar după amiază – în stânga.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 profesoare bune, care distrag atenţia elevilor de la învăţat 3820(VIDEO)Incidentul care a avut loc în fața unui supermarket din cauza că li se lua temperatura unor persoane ar fi fost regizat 170

Modul in care insotitorii de bord din China sunt antrenati este similar cu cel al trupelor speciale ale armatei 12410 lucruri pe care femeile le fac să atragă bărbații ca un magnet 1639Secretul pentru cel mai gustos pilaf: nu mai fierbe orezul in apa 50508 Exemple de etichete japoneze care ne induc in eroare 1971Cât de repede puteți găsi cifra care lipseșete? Puțini reușesc în mai puțin de 10 secunde! 238615 tendinte in moda pe care le vrem disparute pentru totdeauna 17048 obiceiuri ale oamenilor fericiţi! Uite ce trebuie sa faci sa fii ca ei 9067 modalități prin care sa opriti iubirea pe care o consumati pe cineva care nu va iubeste 1148
SuperClipuri.com 2022