SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

11 lucruri ciudate care sunt considerate atragatoare în diferite țări
În funcție de țara în care locuiește o persoană, idealurile lor despre ceea ce reprezintă frumusețea adevărată pot să difere semnificativ. Frumusețea este într-adevăr în ochii privitorului. Dar partea superioară a acestui lucru este că ceea ce mulți dintre noi considerăm a fi defectele noastre fizice s-ar putea dovedi a fi fermecătoare pentru cineva .

Am pus la punct o selecție a celor mai interesante lucruri pe care oamenii le găsesc atractive în diferite țări din întreaga lume.

Dinti strambi
Japonia

În țările occidentale, o linie dreaptă a dinților este considerată definiția zâmbetului perfect, iar mulți nu-și pot imagina că oamenii ar putea gândi altfel. Dar în Japonia, lucrurile sunt invers: vârful atractivității este așa-numitele „yaeba”, sau dinții strâmbi. Se crede că oamenii arată mai drăguți dacă au această calitate.

Cicatricile fata si corp
Africa de Vest, Noua Guinee

Locuitorii din Noua Guinee și alte câteva țări din Africa se decorează cu modele și numeroase cicatrici artistice. Cicatricile sunt de obicei date bărbatului în timpul unei ceremonii de inițiere, în timp ce pentru femei aceste „tatuaje” sunt considerate un indiciu de mare frumusețe. Desigur, în lumea dezvoltată nu există  oameni care să găsească, de asemenea, această practică atractivă.

O față în formă de inimă
Coreea de Sud

În Coreea de Sud, chirurgia plastică nu este doar pe scară largă, este considerată absolut normală. În orasele mari, veți vedea anunțuri de pretutindeni care aproape le impun oamenilor sa recurga la aceste metode.

Aici, o fata care are fata în formă de inimă este văzută ca una din modalitățile cheie de a arăta frumos. Pentru a obține acest lucru, mulți coreeni sunt pregătiți să facă operațiuni complexe. Aceasta implică adesea ruperea oaselor în maxilar în trei bucăți, îndepărtarea părții centrale și topirea celorlalți împreună pentru a crea o barbă mai ascuțită. Pentru o lungă perioadă de timp după ce au avut loc astfel de operații, individul nu poate să mănânce alimente solide.

Obezitatea
Mauritania

Mauritanii nu au absolut nicio șansă de a atrage privirea omului dacă nu au pliuri de grăsime pe stomac.

Pentru a se asigura că fetele obțin dimensiunile dorite, părinții lor le trimit la ferme speciale, unde pot consuma până la 16.000 de calorii pe zi (norma este de 1.500). Din nefericire, din cauza acestei tradiții, multe fete dezvoltă boli de stomac.

Pansamente chirurgicale pe fata
Iran

Iranul este capitala rinoplastiei. În ciuda prețului ridicat al procedurii, bărbații și femeile de aici sunt gata să plătească orice pentru un nas drept, care este văzut aici nu doar ca un simbol al frumuseții, ci și a unui anumit statut în societate.

Dar acest lucru este departe de cel mai ciudat lucru pe care îl puteți vedea aici. Chiar dacă cineva nu a avut o operatie la nas, s-ar putea să decidă să se plimbe în public, cu un bandaj chirurgical pe față pentru a-i face pe oameni să creadă că au.

Piele palida
China, Thailanda

În multe părți ale Asiei, pielea palidă este considerată standardul de aur al frumuseții. Dacă intri într-un magazin si cauti o cremă pentru față, este puțin probabil să găsești una care nu are un ingredient de înălbire.  Mulți chinezi refuză să viziteze plaja fără o mască, deoarece doresc să-și protejeze pielea de efectele soarelui. În plus, femeile chineze și thailandeze cred că occidentalii sunt nebuni că doresc să meargă la un salon de bronzare.

O frunte înaltă
Oameni din Fula

Cel mai important atribut pentru o femeie deținut în rândul tribului Fula din Africa este o frunte înaltă. Din acest motiv, unele femei ale tribului își îndepărtează părți din părul lor din cap pentru a crea iluzia că au una.

Un obicei similar a fost observat în Europa medievală atunci când femeile erau cunoscute pentru ca isi îndepărtau până la jumătate din părul de pe capul lor.

Un gat lung
Birmania

Una dintre regiunile din estul Birmaniei a fost numită „țara femeilor  girafă”. Acest nume se referă la oamenii din Kayan care locuiesc acolo, ale căror femei poartă inele de alamă în jurul gâtului. Se crede că cu cât gâtul unei persoane este mai lung, cu atât mai frumos ar arăta.

Potrivit legendei, aceste inele protejează femeile Kayan de tigrii, deși în realitate ele sunt pur și simplu o modalitate de a-și exprima identitatea tribală.

Buzele întinse și pielea roșie
Oamenii din Mursi

În tribul Mursi din Etiopia, fetele învață să întindă pielea buzelor inferioare folosind discuri speciale. Cu cât este mai mare discul, cu atât este mai mare statutul social al fetei și cu atât este mai mare zestrea care trebuie plătită înainte de căsătorie.

Un lucru similar se regăsește și în tribul Suri. Ei sunt un mic trib african care locuiește într-o zonă din sud-vestul Etiopiei de-a lungul frontierei sudaneze. Sunt una dintre cele mai multe triburi din Valea Omo fertilă și numără aproximativ 20.000 de oameni.

Himba sunt pastoraliști nomazi care locuiesc în zona Kaokoland din nord-vestul Namibiei. Ei folosesc ocru roșu și grăsime pentru a se proteja de soare. Acest lucru le dă corpului o culoare roșie.

Monospranceana
Tadjikistan

În unele regiuni din Tadjikistan, monospranceana este considerata un semn al frumuseții feminine. Dacă natura nu a acordat unei fete această caracteristică , ea ar putea decide să aplice un machiaj negru într-o linie între sprâncenele ei.

Aceste tradiții de frumusețe pot părea amuzante pentru unii dintre noi, iar alțele pot părea primitive. Dar cât de des ne uităm la propriile noastre standarde de frumusețe și tradiții?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Keanu Reeves: Eu nu pot trăi într-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște femei usoare! 12049 semne timpurii care atestă că organismul tău are carență de Vitamina C 367

Gigi Becali, impresionat de drama bunicii Maria! Ce îi cumpără femeii care doarme într-un grajd după ce i-a ars casa 8858Toti romanii trebuie sa citeasca acest GHID practic în caz de CUTREMUR! 167Anii trec , amintirile raman! 25 de fotografii care au fost recreate intr-un mod uimitor 1313Un bărbat divorțat oferă 20 de sfaturi de mariaj, pe care nu trebuie să le ignori 1106Cum își aleg sufletele, familiile și prietenii, înainte de naștere 29010 fotografii care ne arată cum principii și prințesele moderne se căsătoresc în diferite țări 2855"Tata, ma auzi?" Ai grija omule cand conduci, masina ta poate deveni un "sicriu cu patru roti"! 1644Incredibil ! Rasturnare de situatie in cazul lui Cristian Pomohaci! "A fost doar o minciuna pentru ca am fost santajat " - VIDEO 16045
SuperClipuri.com 2023