SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată astăzi, după 8 ani, Leah şi Ava
La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Astăzi, după 8 ani şi jumătate de la acel moment, americancele Leah and Ava sunt modele recunoscute în toată lumea.

Născute în California pe 7 iulie 2010, gemenele identicea Leah Rose şi Ava Marie sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume. Acum au opt ani şi jumătate, iar mama lor, Jaqi, e mândră de ele, de frumuseţea lor naturală şi entuziasmată de felul în care lumea le tratează.

Jaqi semnase primul contract cu o agenţie de modeling pentru fetele ei când acestea aveau 6 luni, dar a decis rapid că nu e momentul şi a renunţat. Abia la aniversarea de 7 ani a fetelor a publicat prima fotografie cu ele, după cea de la naştere, şi poza a devenit virală.

Gemenele Clement au devenit staruri pe Instagram peste noapte şi zeci de agenţii de modele au dat năvală pentru a semna cu ele.

Părinţii au decis ca ele să semneze contracte cu două agenţii de modeling şi fetele apar acum în reclame la haine pentru copii şi magazine pentru micuţi. Contul lor de Instagrm are peste 700.000 de urmăritori.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Keanu Reeves finanteaza spitale pentru copii. Iata inca 10 lucruri pe care le-a facut indragitul actor 18825 de fotografii unde adevărata fericire a fost capturată 1768

45 de SFATURI ale unei doamne de 90 de ani – Merită recitite săptămânal 510COVID-19. Un ministru din Germania s-a sinucis, ”profund ingrijorat” de urmarile epidemiei cu cornavirus asupra economiei 319Ministrul Educatiei doreste vacante mai scurte si mai putine pentru elevi 2672Esti roman dar cu siguranta nu stiai aceste lucruri despre Romania!!! 15717 imagini care ilustreaza puterea reală a destinului 182510 lucruri obișnuite care arată foarte diferit cand sunt vazute la microscop 1078Cum sa faci diferenta intre parfum si apa de toaleta, un mic truc pe care toata lumea trebuie sa il stie 105Taranca de la Coada VACII a ajuns in AMERICA , a uitat limba Romana si acum ataca toti ROMANII !!! Fi-Mi-Ar Scarba !!! 14555
SuperClipuri.com 2022