SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată astăzi, după 8 ani, Leah şi Ava
La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Astăzi, după 8 ani şi jumătate de la acel moment, americancele Leah and Ava sunt modele recunoscute în toată lumea.

Născute în California pe 7 iulie 2010, gemenele identicea Leah Rose şi Ava Marie sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume. Acum au opt ani şi jumătate, iar mama lor, Jaqi, e mândră de ele, de frumuseţea lor naturală şi entuziasmată de felul în care lumea le tratează.

Jaqi semnase primul contract cu o agenţie de modeling pentru fetele ei când acestea aveau 6 luni, dar a decis rapid că nu e momentul şi a renunţat. Abia la aniversarea de 7 ani a fetelor a publicat prima fotografie cu ele, după cea de la naştere, şi poza a devenit virală.

Gemenele Clement au devenit staruri pe Instagram peste noapte şi zeci de agenţii de modele au dat năvală pentru a semna cu ele.

Părinţii au decis ca ele să semneze contracte cu două agenţii de modeling şi fetele apar acum în reclame la haine pentru copii şi magazine pentru micuţi. Contul lor de Instagrm are peste 700.000 de urmăritori.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 rochii de mireasă cu un simbol iconic care ne-au taiat respirația 189Tatal si-a luat fetita la pescuit. Insa nici prin minte n u i-ar fi trecut ca va avea parte de asa ceva 428

20 de fotografii rare din trecutul nostru care continuă să ne uimeasca 33836 animale care au puteri ce par supranaturale. Meduza roșie, singura fiinţă nemuritoare de pe Pământ 869Felicitări! O tânără poliţista a făcut un gest de milioane pentru un bătrân care vrea să moară în propriul pat! Gestul ei a fost unul fabulos 33Modul in care insotitorii de bord din China sunt antrenati este similar cu cel al trupelor speciale ale armatei 124VIDEO Polițist filmat cum bate un bărbat pe stradă. Poliția Capitalei anunță că agentul va fi cercetat 163 cure de slăbire sănătoase și fără riscuri — Doza de Sănătate 11Cele 20 de fraze pe care sa i le spui copilului cand nu te asculta!! Orice parinte ar trebui sa le stie! 334Femeile verii 2020, în horoscop. Ele au lumea la picioare 976
SuperClipuri.com 2022