SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată astăzi, după 8 ani, Leah şi Ava
La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Astăzi, după 8 ani şi jumătate de la acel moment, americancele Leah and Ava sunt modele recunoscute în toată lumea.

Născute în California pe 7 iulie 2010, gemenele identicea Leah Rose şi Ava Marie sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume. Acum au opt ani şi jumătate, iar mama lor, Jaqi, e mândră de ele, de frumuseţea lor naturală şi entuziasmată de felul în care lumea le tratează.

Jaqi semnase primul contract cu o agenţie de modeling pentru fetele ei când acestea aveau 6 luni, dar a decis rapid că nu e momentul şi a renunţat. Abia la aniversarea de 7 ani a fetelor a publicat prima fotografie cu ele, după cea de la naştere, şi poza a devenit virală.

Gemenele Clement au devenit staruri pe Instagram peste noapte şi zeci de agenţii de modele au dat năvală pentru a semna cu ele.

Părinţii au decis ca ele să semneze contracte cu două agenţii de modeling şi fetele apar acum în reclame la haine pentru copii şi magazine pentru micuţi. Contul lor de Instagrm are peste 700.000 de urmăritori.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Aflati in cea mai grea grupa de la Euro, Nationala U21 reuseste o victorie URIASA 46514 Imagini fascinante din trecutul pe care nu le veți găsi în nici un manual de istorie 1515

22 de cupluri care ne dovedesc ca iubirea adevarata este vesnica 240Italienii înlătură cauza pandemiei COVID-19: Peste 150 de orașe au trecut la acțiuni pentru oprirea 5G 1322Cele mai EFICIENTE si ieftine metode sa scapi de riduri si sa reduci PORII 1479Cele 7 izvoare din Bucegi au cea mai pură apă de pe Planetă unde nu există nicio bacterie! 651Dragostea sta în lucrurile mici ... 153Acesti turisti s-au cazat la hotel, insa nu stiau ca pot lua micul dejun alaturi de girafe 5827 de coincidențe perfecte care fost surprinse in poze 3169ROMÂNIA U21 se califica in semifinalele Campionatului European de pe primul loc in grupa 88
SuperClipuri.com 2021