SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O fetiţă de 3 ani îl confundă pe un bunic din magazin cu Moş Crăciun – Reacţia lui demonstrează că Magia Crăciunului există
Nu este nimic mai frumos decât să vezi cum privirea unui copil se luminează atunci când se întâlneşte cu Moş Crăciun într-un magazin sau la o adunare festivă. Uimirea şi inocenţa micuţilor în timp ce îi expun bătrânului în costum roşu toate dorinţele lor de Crăciun sunt absolut magice.

O fetiţă a văzut un bărbat într-un magazin alimentar care părea că seamănă cu Moş Crăciun. Reacţia lui când micuţa s-a apropiat de el ne reaminteşte ce înseamnă cu adevărat Crăciunul.

Robert Riley îşi făcea cumpărăturile pentru sărbători însoţit de cele două fiice ale sale în magazinul Walmart, din Hurricane, Virginia de Vest. Una dintre fete, Sophie Jo Riley, în vârstă de 3 ani, a observat un bărbat care pentru mulţi dintre noi nu ar fi ieşit în evidenţă, dar pentru Sophie semăna mult cu cu cineva cu totul special pentru ea.

„Se plimba pe culoar, cu spatele la rafturile pline cu jucării”, a declarat Miya Lupashunski, sora ei mai mare, pentru WSAZ. „Noi eram chiar în spatele ei când şi-a dus degetul la gură şi a vrut să meargă spre el ‘Shh! Este Moş Crăciun!’” Deşi bărbatul nu era îmbrăcat în costumul lui Moş Crăciun, acesta avea o barbă albă lungă şi purta o cămaşă de culoare roşie.

După câteva încurajări din partea tatălui ei, Sophie a mers să vorbească cu Moş Crăciun. Se pare că numele lui este Roger Larck şi, deşi nu ar putea fi „oficialul” Moş Crăciun, reacţiile sale imediate au creat o amintire care va dăinui toată viaţa pentru această fetiţă.

„Moş Crăciun?” îl întreabă Sophie în timp ce se apropie de el. „Am fost poreclit şi mai rău”, a răspuns el.
După ce a văzut uimirea şi nedumerirea din ochii fetiţei de 3 ani, Larck a decis să fie Moş Crăciun pentru următoarele câteva momente.

Sophie a fost extrem de încântată să-i arate frumoasele sale unghii şi l-a informat că va găsi prăjituri atunci când va ajunge la casa ei. El o întreabă dacă toate fursecurile sunt pentru el, însă ea îi răspunde rapid că nu poate lua decât unul. Celelalte sunt destinate renilor, deşi îşi dă seama imediat că de obicei aceştia mănâncă doar iarbă.

„Mănâncă iarbă, dar la Polul Nord iarba este destul de greu de găsit”, îi răspunde Larck lui Sophie.

Sora lui Sophie a înregistrat adorabila întâlnire cu telefonul ei mobil. După ce a postat videoclipul online, acesta a fost vizionat de milioane de ori. Inocenţa şi uimirea lui Sophie reamintesc întregii lumi care este cu adevărat spiritul Crăciunului.

„Dacă era într-adevăr un Moş Crăciun, chiar şi acum mă întreb”, a mărturisit Erika Riley, mama lui Sophie, „Cred că poate chiar există. Exact aşa mi-l imaginez că arată.”

Cât despre Roger Larck, el a fost extrem de fericit să îi poată oferi un moment plin de magie fetiţei de 3 ani.„Sunt măgulit că am putut participa la ceva care pe alţi oameni i-a bucurat”, a spus Larck. „A fost doar o conversaţie cu o fetiţă. Mi-a topit inima când s-a întâmplat.”

sursa: www.livebizmedia.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de forografii istorice înfricoșătoare care aduc trecutul la viață 1054612 lucruri care s-ar întâmpla in lume dacă deodata toți banii ar dispărea 504

17 Fapte științifice extraordinare care par prea nebunești să fie adevărate 210Bulgaria: Slujba de Paști se va ține în aer liber. Premierul Borisov: Nu pot să închid bisericile 27519 persoane cu părul excentric care nu pot trăi o zi fără atenție 426Cifrele sunt umflate, ne vor în casă pe toți pentru a provoca o criza mondială și noi reguli ca să ne conducă ca pe oi - 13820 de fotografii cu animale care ne vor dovedi ca natura are un simt al umorului extrem de dezvoltat 32720+ fotografii care dovedesc că renovarea cu propriile mâini nu este o idee prea buna 390Dragoș Crișan, geniul matematicii din Cluj, medaliat cu argint la Olimpiada Balcanică 85Scandalos! S-a ales cu dosar penal după ce a lansat o petiţie prin care încerca să strângă semnături pentru Slujba de Înviere 8
SuperClipuri.com 2022