SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Fiecare deget este conectat cu două organe. Uite cum te vindeci RAPID
Există o metodă a medicinei alternative japoneze bazată pe ideea că fiecare deget al mâinii este legat de două organe din corp. Metoda, Jin Shin Jyutsu, își datorează creșterea popularității eficienței și rezultatelor rapide. Iată cum sunt degetele conectate cu organele!

Degetele sunt conectate cu organele. Iată cum!

Jin Shin Jyutsu echilibrează emoțiile prin stimularea anumitor puncte de la nivelul mâinilor conform convingerii că un echilibru al energiei corpului este susținut prin stimularea anumitor puncte esențiale ale degetelor și, prin urmare, sănătatea fizică și emoțională poate fi stimulată.

Metoda implică strângerea unui deget al mâinii și menținerea acestei poziții timp de cel puțin 3-5 minute. În această perioadă scurtă de timp trebuie să te concentrezi asupra respirației și să încerci să respiri adânc și încet. Odată ce dai drumul degetului, trebuie să masezi ușor degetele de la ambele mâini. În acest fel, vei viza organul pe care îți dorești să-l vindeci.

Iată exact ce deget este conectat la fiecare organ al corpului!

Degetul mare

Organe: splina si stomac
Emotii: depresie, anxietate
Simptome fizice: dureri de cap, probleme ale pielii, nervozitate, dureri de stomac

Degetul aratator

Organe : rinichi, vezica urinara
Emotii: confuzite, frica
Simptome fizice: probleme cu digestia, durere musculara, dureri de dinti, dureri de spate.

Degetul mijlociu

Organe: ficat
Emotii: iritabilutate, furie
Simptome fizice: probleme cu circulatia, dureri de cap, oboseala, dureri menstruale, migrene

Degetul inelar

Organe: plamani, intestinul gros
Emotii: frica, pesimism, tristete
Emotii fizice: probleme ale pielii, probleme digestive, astm, probleme cu respiratia.

Degetul mic

Organe: inima, intestinul subtire
Emotii: anxietate, nervozitate, lipsa de increder
Simptome fizice: boli de inima, dureri de oase, durere de gat.

Articol relatat de portalul kfetele.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Medicul Vasi Radulescu, sfaturi pentru 2020: Nu exista detox E un marketing care ia mintile multora Antibioticele n-au efect in viroze 49612 fapte care schimbă percepția noastră despre timp pentru totdeauna 1301

Mai multe femei au postat în mediul online poze în care ele apar cu și fără machiaj. În unele cazuri parcă sunt două persoane diferite 883Nu pot sa cred asa ceva ! Ziua este CERSETOARE, iar Noaptea o domnisoara ATRA‚GA‚TOARE ! Toata lumea a ramas uimita cand a vazut acest filmulet - VIDEO 1704811 benzi desenate extrem de amuzante care ne arata cum se schimbă viața după 25 de ani 39Cada lui Dumnezeu!! Un loc unic in lume care nu a fost atins de schimbarile climatice in ultimii 7.500 de ani!! 101220 de situații capabile să demonstreze că lumea noastră nu a fost făcută pentru oamenii înalți 77320 de fotografii rare cu celebrități din trecut care ne fac sa vedem altfel acele vremuri 196613 SFATURI înțelepte de la un pediatru renumit, despre cum să crești copii sănătoși şi fericiți! 528Apa oxigenată – 12 motive s-o ai în casă 3711
SuperClipuri.com 2021