SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 ilustrații care arată modul în care introvertiţii și extrovertiţii văd lumea. Voi in ce categorie sunteţi?
Toată lumea știe că extrovertiții și introverții văd lumea într-o oarecare măsură diferit. Noi, am crezut că ar fi interesant să ilustrăm aceste diferențe folosind exemple specifice. Rezultatele te fac sa te gandesti cat de diferiti putem fi.

2. Acest lucru este valabil atât pentru conversațiile față în față, cât și prin telefon.

3. Întâlnirea cu o persoană în lift este un început minunat al zilei pentru un extrovertit. Dar un cosmar al introvertitilor .

4. Un spatiu de birouri mare este ca un rai pentru un extrovertit, dar este ca si cum ai fi intr-un zoo pentru un introvertit.

5. Ambii au propriile lor forte la locul de muncă.

6. Înțeleg conducerea în mod diferit.

7. Acasă pentru un introvertit este cel mai bun loc de pe Pământ. Dacă sunteți extrovertit, este doar un loc pentru a vă trage respirația.

8. După o zi întreagă de socializare, un extrovertit este încă plin de energie. Un introvertit nu simte la fel.

9. Cam asa arata modul nostru diferit de a ne relaxa

10. Pe de altă parte, ambii așteaptă cu nerăbdare să se relaxeze în weekend … dar în felul lor!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Aceste descoperiri arheologice pur accidentale au uimit lumea 488Afacerea la care bulgarii ne dau clasă. Singura fermă din România, închisă inexplicabil acum 2 ani 884

16 povești care pot fi un IMPULS pentru cei care sunt pe cale să renunțe 397Asemanarile dintre stapani si animalele lor de companie sunt uimitoare si foarte amuzante! 211Ce spune Klaus Iohannis despre starea de urgenţă? A fost prelungita cu..... 20Europa se pregătește să iasă din izolare. Cât de mare este riscul? 7In 1997, ea a nascut sapte copii – si sotul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei sapte magnifici 9940„Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani”. 727Mai multe femei au postat în mediul online poze în care ele apar cu și fără machiaj. În unele cazuri parcă sunt două persoane diferite 8838 metode simple care te ajută să- ți refaci dinții și să- i protejezi de carii 3388
SuperClipuri.com 2021