SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O pildă înțeleaptă despre Adevăr și Minciună… Cu toții avem de învățat!
Într-o zi, s-au întâlnit Minciuna şi Adevărul.

Minciuna i-a spus Adevărului:
– Bună dimineaţa!

Acesta a verificat dacă, într-adevăr, era o zi bună. S-a uitat către Cer, nu a văzut nori de ploaie, păsărelele cântau… Era o zi bună, astfel încât i-a răspuns Minciunii:

– Bună dimineaţa!
– E prea cald astăzi…

Adevărul și-a dat seama, din nou, că Minciuna spunea… Adevărul.
Apoi, Minciuna a invitat Adevărul să se scalde în râu. Şi-a scos hainele, a sărit în apă şi i-a spus:

– Să știi că apa este minunată!

Cum era de așteptat, de îndată ce Adevărul a sărit în râu, Minciuna a ieşit din apă, s-a îmbrăcat în hainele Adevărului şi a plecat.

În schimb, Adevărul a refuzat să se îmbrace în hainele Minciunii; întrucât nu avea de ce să-i fie ruşine, a plecat dezbrăcat pe stradă.

Așa se face că, în ochii altor oameni, este mai uşor de accepat Minciuna îmbrăcată în Adevăr, decât Adevărul Gol-Goluţ…

sursa: respectsiprietenie.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Drojdia de bere, remediu terapeutic remarcabil din frigiderul tau 34Au 7 ani si sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arata acum 5900

Cercetătorii au descoperit că oamenii conduc lumea spre pieire, mai repede ca niciodată 348Aceste fotografii au fost facute cu cateva minute inainte de dezastru! 445A primit de la sot acest mesaj scurt: “Draga mea sotie… Sunt cu secretara mea la hotel, ma intorc repede” 1961Cum arată fiica Irinei Loghin! A moștenit frumusețea și talentul mamei sale 340Zodii protejate, cu adevărat, de astre, vara aceasta 71121 de oameni cu o mană magică care transformă lucrurile vechi în obiecte unice 130Cetatea Feldioara. Noua atractie a Brasovului isi deschide portile la 1 iulie 92Alege 2 animale preferate și află ce te așteaptă în următoarea perioadă 769
SuperClipuri.com 2021