SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Istoria impresionantă de viață a solistei brunete din legendara trupă ABBA
În 1972, trupa ABBA îşi făcea apariţia pe scena Eurovision din Brighton cu piesa Waterloo şi îmbrăcaţi în costume scandaloase pentru acea vreme. Au avut succes fulminant, însă în 1982, trupa s-a destrămat. Artiştii au dezvăluit abia acum el mai bine păstrat secret al lor.

V-aţi întrebat de ce se îmbrăcau aşa de excentric pentru acea vreme? Ei bine, membrii trupei ABBA au dezvăluit că ţinutele îi scuteau de multe taxe. Soliştii s-au folosit de o lege suedeză care spune că proprietarii sunt scutiţi de taxe daca dovedesc că ţinutele nu sunt purtate zilnic.

Anni-Frid Lyngstad a avut o viață deloc ușoară și interesantă. Chiar și în cadrul trupei, dânsa reușea să iasă în evidență. Toți membrii trupei fiind blonzi, iar ea – o brunetă focoasă și frumoasă, cu o voce irepetabilă și pătrunzătoare. S-a născut în timpul războiului, la 15 noiembrie 1945, în Norvegia. Mama sa, tânăra Synni Lyngstad, în vârstă de 19 ani, a rămas însărcinată de la un militar german, Alfred Haase.

Atunci când Anni-Frid avea 3 ani, mama ei a dus-o la bunica sa în Suedia. Synni Lyngstad era mult prea afectată de bârfele care circulau pe tema copilului său născut în afara căsătoriei. Avea de când să își refacă viața. Dar soarta a decis altceva pentru ea. La câteva luni, femeia a murit din cauza unei insuficiențe renale. Avea doar 21 de ani. Anni-Frid aproape că nu și-o amintește pe mama sa.

Fetița și-a găsit refugiu în artă. La vârsta de 13 ani a început să evolueze pe scenă, interpretând coveruri ale hiturilor lui Glenn Miller și Duke Ellington. Iar la 17 ani și-a fondat propria trupă muzicală – Anni-Frid Four.

 

Tot la această vârstă, Anni-Frid s-a căsătorit. Își dorea să întemeieze familia de care nu avusese parte. Alesul i-a devenit muzicantul Ragnar Fredriksson. Din căsătoria lor s-a născut un fiu, Hans Ragnar Fredriksson, în 1963, și o fiică, Ann Lise-Lotte Fredriksson, în 1967. Imediat după nașterea fiicei, soții au divorțat.

 

Anni-Frid a întâmpinat mari greutăți de una singură cu doi copii. Dar, soarta i-a dăruit întâlnirea cu Benny Andersson, cel care avea să devină membru al trupei ABBA. Din anul 1971, ei au început să locuiască împreună, în 1978 și-au oficializat relația și au fost căsătoriți 3 ani. Aceștia au fost 10 ani de viață fericită pentru Anni-Frid.

Este interesant faptul că în această perioadă datează și existența popularei trupe muzicale. De îndată ce cei doi s-au despărțit, a încetat și activitatea trupei. Probabil, în tot acest timp, trupa a cunoscut succesul datorită dragostei dintre Lyngstad și Andersson.

Anni-Frid a dorit să întoarcă o nouă filă în viața ei și a plecat din Suedia. O vreme a locuit la Londra. Apoi, în orașul dragostei, Paris, acolo unde, în 1984, a înregistrat primul său album solo ”Shine”. Peste 2 ani, s-a mutat definitiv în Elveția.

 

Acolo o aștepta un vechi prieten, prințul titular Heinrich Ruzzo Reuss von Plauen. În anul 1992, ei s-au căsătorit. Astfel, fosta solistă a trupei ABBA a devenit Alteța sa, Prințesa Anni-Frid Reuss von Plauen. Peste 6 ani, fiica ei moare într-un accident rutier, iar la un an după asta, își pierde soțul, care suferea de cancer.

 

Anni-Frid a devenit prințesă văduvă. Întreține relații de prietenie cu familia regală suedeză, este implicată în proiecte de caritate și de protecție a mediului. Locuiește într-un sătuc alpin Zermatt, din Elveția, unde duce un mod de viață sănătos și nu se gândește să-și reia cariera muzicală…

 

sursa: http://perfectmedia.me

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de oameni care au incercat sa isi rezolve singuri problemele insa au ajuns sa se faca de ras 1695Deja nu mai arunc bucatile de gresie si faianta ramase! 20 de idei cum le putem reutiliza 558

10 citate filozofice, despre viață, care dezvăluie adevărurile pe care le neglijăm adesea 151Un fotomodel din Rusia își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: „Vom petrece trei luni împreună” 59Românii au gene anti-coronavirus .Descoperire uluitoare a unui cercetător belgian. 102Emotionant ! Cine e de acord ca Prima Dragoste nu se uita niciodata... VIDEO 1803710 curiozități interesante despre Marea Moartă 651Dragostea sta în lucrurile mici ... 154Era clar că se va ajunge aici 118Cel mai puternic remediu împotriva diabetului! Combate colesterolul rău, dar și oboseala 1415
SuperClipuri.com 2022