SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ilie Năstase: “Politicienii se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac. La Senat, toţi sunt foarte bogaţi, acolo e interesul puterii”
Fostul tenismen Ilie Năstase precizează că în politică sunt doar interese personale şi interese de partid, trebuie să minţi foarte mult, iar politicienii ”se iubesc doar pe ei”.

“Scandalurile între politicieni şi dintre partide mă deranjează foarte mult. Eu am intrat în politică ca să învăţ ceva bun, dar nu am învăţat nimic. Nu mă regăsesc printre aceşti oameni, şi nici ei printre mine. Cred că nu mă contactează alte partide pentru că sunt incomod. Deci, îmi termin mandatul şi rămân un simplu cetăţean”, a declarat Ilie Năstase la un post de televiziune.

“Toate lucrurile bune, toţi banii europeni se duc către bogaţi, toate relaţiile bune le iau ei, iar celorlalţi nu le dau nimic. Eu mi-am făcut treaba pe felia mea. Dacă toţi ne-am face treba pe felia noastră, cred că ţara ar duce-o mai bine, am fi toţi eroi. Noi ne certăm înainte să începem ceva. Cum, de exemplu, s-a întâmplat cu Christoph Daum: Comitetul Executiv l-a votat pe Daum, iar noi ne certăm pe ce o să facă el, dacă va ajuta sau nu echipa… Ce o să înţeleagă el? Că noi suntem nebuni. Dacă tot l-am pus acolo, haideţi să-l ajutăm. Asta e la noi: nu vrem să ajutăm să iasă bine. Şi mai e expresia «aşa e la noi, asta e». Nu mai e aşa! Vreau altfel. Nimic nu e imposibil”, a adăugat el.

Întrebat de ce a decis să renunţe la politică şi dacă hotărârea sa are legătură cu fuziunea recentă dintre PMP şi UNPR, Ilie Năstase a răspuns: “Nu mai vreau, nu mă simt bine… Ce să caut acolo (în Senat – n.r.)? Acolo sunt doar interese personale şi interese de partid. Dacă aş avea puterea, le-aş interzice să pună drapelul României la partide. Pentru că nu merită, ei nu reprezintă România, ci ei se reprezintă pe ei. Ei se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac (…) În politică trebuie să minţi foarte mult. În sport e altfel: fie câştigi, fie pierzi. În politică trebuie să minţi”, a spus fostul tenismen.

Ilie Năstase a mai spus că ”la Senat toţi sunt cam foarte bogaţi, acolo e intersul puterii şi al influenţei”

sursa: https://extranews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ghimbir zilnic timp de o lună. Medicii nu găsesc explicația 47329 lucruri pe care le puteți vedea numai în Japonia, chiar dacă călătoriți în întreaga lume 1415

Mesajul dur al Gabrielei Cristea pentru amantă: 3001Doi soți au plantat peste 4 milioane de copaci, timp de 20 de ani, și au făcut ca toate animalele să se întoarcă în pădure 86957 Trucuri mai putin stiute pe care angajatorii le folosesc pentru a vă testa 314814 motive pentru care Australia face această lume un loc special 1377Ministra Sănătății: Avem medici și polițiști de frontieră infectați 1411 lucruri pe care nu le ştiai despre Coco Chanel, stăpâna lumii modei 1205Primele 4 meserii care vor dispărea în 25 de ani. Oamenii vor avea colegi roboți 248518 oameni care și-ar fi dat jumătate din salariu să sară peste această zi proastă 57
SuperClipuri.com 2021